Ανοιχτή ολόκληρο το 24ωρο μετά τις εργασίες η Δημοτική Αγορά | Σημείο αναφοράς των Χανιωτών

ανοιχτή-ολόκληρο-το-24ωρο-μετά-τις-εργασ-245199

???????????????????????????????Ανοιχτή ολόκληρο το 24ωρο θα είναι μετά τις εργασίες της αποκατάστασης της η Δημοτική Αγορά των Χανίων σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος το Συλλόγου Καταστηματαρχών κ. Γιώργος Τραχαλάκης.

Ο κ. Τραχαλάκης αναφερόμενος στο έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς μετά την έγκριση της διάθεσης του ποσού των 5 εκατ. ευρώ που θα διατεθεί για το σκοπό αυτό από δημόσιους πόρους όπως έκανε γνωστό ο Χανιώτης Υπουργός Γιώργος Σταθάκης ( δείτε εδώ ) ευχαρίστησε τόσο τον κ. Σταθάκη όσο και το δήμαρχο Χανίων καθώς και τους τοπικούς φορείς για την συγκεκριμένη εξέλιξη και τόνισε πως ο Σύλλογος Καταστηματαρχών θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να γίνει γρήγορα και σωστά η αποκατάσταση του εμβληματικού κτιρίου.

Είπε επίσης πως η αποκατάσταση της Αγοράς θα αναβαθμίσει ολόκληρο το κέντρο της πόλης και παράλληλα θα γίνει σημείο αναφοράς των Χανιωτών όπως συνέβαινε και στο παρελθόν.

Παράλληλα επεσήμανε πως από εδω και στο εξής και οι καταστηματάρχες του χώρου θα πρέπει να συμμορφωθούν με τον κανονισμός λειτουργίας της Δ.Α. που προβλέπει πως θα πρέπει να διαθέτουν μόνο τρόφιμα και κυρίως τοπικά προϊόντα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Γιάννης Μαργαρώνης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σταθάκη για την εξασφάλιση των κονδυλίων για την πραγματοποίηση των εργασιών τόνισε ότι πως αν το με το συγκεκριμένο ποσό δεν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες, είναι δυνατόν να εξοικονομηθούν χρήματα και από το πρόγραμμα Jessica.

Επίσης έγινε γνωστό πως από την πλευρά του Συλλόγου Καταστηματαρχών ο γραμματέας κ. Παντελής Ψεγιαννάκης θα συνεργάζεται από τον δήμο Χανίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου.

Τέλος έγινε γνωστό από τον κ. Τραχαλάκη πως στα Χανιά όπως και σε άλλες πέντε πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα εκδήλωση προώθησης των τοπικών αγορών και προϊόντων στο πλαίσιο σχετικού Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook