Ανοιχτή επιστολή του υποψηφίου δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη

ανοιχτή-επιστολή-του-υποψηφίου-δημάρ-130413

skoulakis13Ανοιχτή επιστολή, εν’ όψει της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου, απέστειλε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης με την οποία επισημαίνει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για το Δήμο Χανίων καλώντας τους πολίτες να διασφαλίσουν ότι κατακτήθηκε με αγώνα και κόπο, στο Δήμο Χανίων τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Μανώλη Σκουλάκη έχει ως εξής:

Στις 18 Μάιου δώσαμε την πρώτη μάχη των Δημοτικών Εκλογών με όρους καθαρά αυτοδιοικητικούς, τοποθετώντας πρώτα και πάνω από όλα το συμφέρον του Δήμου Χανίων και των κατοίκων του.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια σαφή ένδειξη στήριξης των πολιτών στη δουλειά και την προσπάθεια που έγινε – υπό πρωτοφανώς αντίξοες συνθήκες – τα προηγούμενα χρόνια, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο, οικονομικά νοικοκυρεμένο, με αναπτυξιακό προσανατολισμό και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Την Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα. Πρέπει τώρα να διασφαλίσουμε ό,τι κατακτήθηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Να διασφαλίσουμε τη δημιουργική πορεία του Δήμου Χανίων. Αυτό απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας.

Στις 25 Μάιου, αποφασίζουμε με υπευθυνότητα, λογική και ρεαλισμό για το μέλλον του τόπου μας.

Επιλέγουμε ποιος συνδυασμός, με ποιόν επικεφαλής και με ποιό πρόγραμμα μπορεί να διοικήσει καλύτερα το Μητροπολιτικό Δήμο των 116.000 κατοίκων και να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών.

Αποφασίζουμε ποιά ομάδα και με ποιόν επικεφαλής μπορεί, με εμπειρία, γνώση, ήθος και συλλογική δουλειά να διεκδικήσει αποτελεσματικά πόρους και έργα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, ούτε για πειραματισμούς που θα θέσουν σε κίνδυνο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο, ούτε και για εκπλήρωση της όποιας ματαιοδοξίας κάποιων.

Αυτή την κρίσιμη ώρα, καλούμε όλες τις Χανιώτισσες και όλους τους Χανιώτες σε συμπόρευση για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας. Με οδηγό τις μεγάλες επιλογές για κοινωνική αλληλεγγύη, τοπική ανάπτυξη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και εντιμότητα, ζητάμε τη στήριξη σας στην καθοριστική εκλογή της ερχόμενης Κυριακής.

Την Κυριακή 25 Μάιου, στεκόμαστε απέναντι στον ανεύθυνο λαϊκισμό, τις ακοστολόγητες υποσχέσεις των πάντων στους πάντες και σας καλούμε να στηρίξετε ενεργά με τη συμμετοχή και την ψήφο σας, τη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειάς μας. Όχι, όμως άκριτα. Ζητούμε δίκαιη αξιολόγηση του έργου μας, με κριτήρια αυτοδιοικητικά, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτό επιτελέστηκε.

Για ένα Δήμο σύγχρονο, εύρωστο, καθαρό, ασφαλή, έτοιμο και ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών που τον κατοικούν.

Αγαπητές Χανιώτισσες, αγαπητοί Χανιώτες,

Ξέρουμε καλά που «πονάει» ο Δήμος μας.

Δέσμευση μας να συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, την εργώδη προσπάθεια που ξεκινήσαμε, για να δημιουργήσουμε το Δήμο που μπορούμε και επιθυμούμε.

Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή…

Η δύναμη των Χανίων, είναι η δύναμη των Δημοτών τους.

Είστε όλες και όλοι εσείς.

Με τιμή

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook