Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου | Τι θα γίνει στα Χανιά

ανοιχτά-τα-καταστήματα-την-κυριακή-14-ια-0

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με τη νομοθεσία, όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη Ελλάδα.

Την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο για την συγκεκριμένη Κυριακή.

«Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη. Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!» αναφέρει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην ανακοίνωσή της.

Στα Χανιά αναμένεται να λειτουργήσουν οι μεγάλες αλυσίδες και κάποια μαγαζιά του κέντρου ενώ τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στους Αγίους Αποστόλους, στην Χρυσοπηγή, στη Γογονή και στα Κουνουπιδιανά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook