Ανοικτή εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά του ΤΕΙ Κρήτης

ανοικτή-εκδήλωση-για-τα-μεταπτυχιακά-280038

Το ΤΕΙ Κρήτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που λειτουργούν στο Ίδρυμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11-09-2015 και ώρα 18.00-22.00, έξω από το Δημαρχείο Ηρακλείου (Λότζια) και θα είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα παρακάτω Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών:

Γεωπεριβαλλοντικοί Πόροι και Κίνδυνοι – Master in Geoenvironmental Resources & Risks (Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος )

Ενεργειακά Συστήματα (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ. Ε., Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ. Ε και Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος )

· Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία (Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων)

Λογιστική & Ελεγκτική (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής)

Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ηράκλειο)

Πληροφορική & Πολυμέσα – Informatics & Multimedia (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.)

· Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ. Ε. και Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών)

Φυσική Πλάσματος & Εφαρμογές με κατευθύνσεις: α) Αδρανειακής Σύντηξης β) Φυσικής Laser γ) Επιστήμης ΠλάσματοςMaster in Plasma Physics & Applications with directions a) Inertial Fusion, b) Laser Physics, c) Plasma Science(Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών )

· Επιστήμες και Μηχανική Περιβάλλοντος (Προσφέρεται από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε σύμπραξη με τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών, ΤΕΙ Κρήτης)

· Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration (ΜBA) (Εξ’ αποστάσεως με «πόλο» το Ηράκλειο Κρήτης και την υποστήριξη του ΤΕΙ Κρήτης)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook