Ανοίγει «μέτωπο» με τις φιλοζωικές οργανώσεις ο Δήμος Χανίων | Photos

ανοίγει-μέτωπο-με-τις-φιλοζωικές-ορ-587330

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, όταν δεν δόθηκε ο λόγο σε εκπροσώπους τριών φιλοζωικών οργανώσεων που θέλησαν να καταγγείλουν την στάση του αντιδημάρχου Ευτύχη Κονταξάκη στην τελευταία συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής για τα αδέσποτα.

Εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας ζήτησαν εξηγήσεις για τις καταγγελίες που έχει κάνει η Φιλοζωική και πρότειναν να δινόταν ο λόγος στην πρόεδρο, Νατάσα Μπομπολάκη ώστε το θέμα να έμπαινε προς συζήτηση στο συμβούλιο.

Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Προεδρείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί νέος κύκλος αντιπαράθεσης με την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Βουτετάκη να ανεβάζει τους τόνους και τελικά να αποχωρεί διαμαρτυρόμενη.

Τα δέκα περίπου άτομα – μέλη των φιλοζωικών, την ακολούθησαν, καταγγέλλοντας την Δημοτική Αρχή για αποκλεισμό.

Αμέσως μετά, μιλώντας στο zarpanews.gr η κα Μπομπολάκη εξήγησε πως δεν είχαν σκοπό να θέσουν τα χρόνια προβλήματα περί δημοτικού κτηνιατρείου, κυνοκομείου, στειρώσεων κλπ αλλά μόνο να καταγγείλουν «την φασιστική συμπεριφορά του αρμόδιου αντιδήμαρχου και του Δημάρχου που τον καλύπτει  και δεν θέλει να το συζητήσει επειδή γνωρίζει την συμπεριφορά του»

«Έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία πέντε χρόνιο αρμονικά με όλους τους προκατόχους του (Λειψάκη, Χατζηδάκη, Αγγελάκη, Αμπαδιωτάκη, με Μαράκη, Κουκλάκη, Φραγγεδάκη, Φραγκάκη) και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είχαμε μία σχέση ισοτιμίας. Τώρα αντιμετωπίζουμε συστηματικά μια φασιστική συμπεριφορά «αποφασίζω και διατάζω» και «κάνω ό,τι θέλω και αν γουστάρετε»» προσέθεσε.

Μάλιστα, όπως επεσήμαναν άλλα μέλη του συλλόγου, αυτή η συμπεριφορά έχει ως αποτέλεσμα να μην προχωρούν και υποθέσεις του Δήμου σε σχέση με τα αδέσποτα, λειτουργώντας τελικά σε βάρος και των ζώων αλλά και των δημοτών.

zarpanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook