Ανεβαίνει στην κορυφή Στέρνες ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

ανεβαίνει-στην-κορυφή-στέρνες-ο-ορειβ-704664

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μόνο για τα μέλη του μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στην καρδιά της ορεινής ερήμου των Λευκών Ορέων, για να πραγματοποιήσει πολύωρη ανάβαση στην κορυφή Στέρνες, υψ. 2.335 μέτρα, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την τοποθεσία Αμουτσερά Ανώπολης στην επαρχία Σφακίων, από όπου οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή, περπατώντας σε άγρια ανηφορικά μονοπάτια και στράτες. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 06:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 22/06. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook