Ανεβαίνει εκεί που το χιόνι δεν έχει λιώσει εδώ και αιώνες ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

ανεβαίνει-εκεί-που-το-χιόνι-δεν-έχει-λι-738254

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην τοποθεσία που βρίσκεται το φημισμένο σπήλαιοβάραθρο Μηλέ, στα κεντρικά Λευκά Όρη, εκεί που το χιόνι δεν έχει λιώσει εδώ και αιώνες (δείτε ΕΔΩ) το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Η διαδρομή, η οποία είναι τμήμα των σηματοδοτημένων Πράσινων διαδρομών του νομού μας, είναι σε ανηφορικό μονοπάτι. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την τοποθεσία Βόλικας, πάνω από τους Κάμπους Κεραμειών, που βρίσκεται το καταφύγιο του Συλλόγου, όπου θα γίνει και η διανυκτέρευση των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), ζεστό αντιανεμικό μπουφάν και ρούχα, σκούφο και γάντια, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 15:00 μ.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 14/09. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook