Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Α.Ο.Χανιά

αναχώρησε-για-καρπενήσι-ο-α-ο-χανιά-161108

apostoli_aoxΓια το Καρπενήσι όπου και θα συνεχίσει το “χτίσιμο” της ομάδας αναχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά. Στην αποστολή μετέχουν και οι “πιτσιρικάδες” Ταταράκης, Μάνικος, Πάτας, Φυντικάκης που αγωνίστηκαν πέρυσι και με την Κ19 όπως και ο Αλέξης Μάστορας που ξεχώρισε στα δοκιμαστικά της περασμένης Κυριακής. Η αποστολή ταξίδεψε με το πλοίο ΈΛΥΡΟΣ της ΑΝΕΚ LINES το βράδυ του Σαββάτου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Με το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της ΑΝΕΚ LINES, μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, αναχώρησε η αποστολή του ΑΟ Χανιά, το βράδυ του Σαββάτου για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αποφάσισε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής, έτσι ώστε να τιμήσει την ΑΝΕΚ LINES η οποία βρίσκεται κοντά τόσο στην ομάδα μας όσο και σε όλα τα σωματεία σε οποιαδήποτε κατηγορία και σε οποιοδήποτε άθλημα και αν υπηρετούν.

Η δράση της είναι γνωστή και δεν περιορίζεται στα στενά όρια του αθλητισμού καθώς στηρίζει οικονομικά, ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μέσα απο την χορηγική της δράση, φροντίζει για την προβολή τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της Κρήτης και βρίσκεται πάντα, στην πρώτη γραμμή στήριξης των συνανθρώπων μας.

Η αποστολή της ομάδας που θα βρίσκεται στο Καρπενήσι αποτελείται απο το προπονητικό επιτελείο Σούλη Παπαδόπουλο, Λάζαρο Βαρδάκη και Γιάννη Μπακόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνητάκη, τον φροντιστή Απόστολο Κουνδουράκη και τον Γενικό Αρχηγό Ευτύχη Σκουλούδη.

Οι 26 ποδοσφαιριστές: Σικαλιάς, Μαρκαντωνάκης, Βλαχάκης, Εσσόνο, Ανδρέου, Γκότοβος, Γκούμας, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Κοντέων, Γουέλκαμ, Καραλής, Κρητικό, Μάνικος, Μανωλάς, Μαρτσάκης, Νύκταρης, Οικονομόπουλος, Πάτας, Πάγκαλος, Παγώνης, Παπατζίκος, Σιλιγαρδάκης, Ταταράκης, Φυντικάκης, Μάστορας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook