Ανατροπή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά | Αλλάζει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

ανατροπή-στο-ψηφοδέλτιο-της-νδ-στα-χαν-114824

tsokasΛίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, φαίνεται να αλλάζει το πρόσωπο που θα ηγηθεί του συνδυασμού στα Χανιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpa.gr, έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του  κ. Μανώλη  Σταματάκη, ο οποίος  παίρνει τη θέση του κ. Κώστα Κτενιουδάκη, ως επικεφαλής στην αντιπεριφέρεια Χανίων.

stamatakis_manolisΗ υποψηφιότητα του κ. Κτενιουδάκη, παρόλο που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, ήταν δεδομένη, καθώς εδώ ένα περίπου μήνα, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντινομάρχης Χανίων, είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στον συνδυασμό, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων κάτι που λεγόταν και από τον ίδιο τον κ. Τσόκα, στις επαφές του για το «κλείσιμο» του ψηφοδελτίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpa.gr, τις οποίες επιβεβαίωσε ο κ. Κτενιουδάκης, ο κ. Τσόκας φαίνεται ότι αλλάζει αιφνιδιαστικά την επιλογή του, αποφασίζοντας να προχωρήσει στις εκλογές με επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Χανιά,τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μανώλη Σταματάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταματάκης ανήκε στην δημοτική παράταξη «Χανιά: Ανοικτή Πολιτεία» που καταργείται μετά την προσχώρηση του επικεφαλής της κ. Τσαπάκου, στον συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Σκουλάκη.

Η επίσημη  παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Τσόκα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στον κινηματογράφο Αστόρια στο Ηράκλειο.

zarpa.gr

 

One thought on “Ανατροπή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά | Αλλάζει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook