Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας στα Μάλια | Ομολόγησε άλλος

ανατροπή-στην-υπόθεση-της-δολοφονίας-81565

maliaΜια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Βρετανού, χθες τα ξημερώματα, στα Μάλια.

Συγκεκριμένα και ενώ ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει, ένα άλλο άτομο από την ομάδα του, υποστήριξε ενώπιον της εισαγγελέα, ότι εκείνο κρατούσε το φονικό όπλο και φέρει την ευθύνη για τη δολοφονία του 19χρονου συμπατριώτη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους οκτώ που συνελήφθησαν, ως μέλη της παρέας του δράστη, ενώπιον της εισαγγελέως ισχυρίστηκε ότι αυτός κρατούσε το μαχαίρι και σκότωσε το 19χρονο, ενώ την ίδια στιγμή ο φερόμενος ως δράστης επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνος το νεαρό, που την ημέρα που δολοφονήθηκε, συμπλήρωνε τα 19 του χρόνια.

Όπως είναι φυσικό, η κατάθεση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη.

Καθ’ οδόν για το δικαστικό μέγαρο, βρίσκονται αυτήν την ώρα και δύο κοπέλες τις οποίες η εισαγγελέας ζήτησε να δει καθώς θεωρεί ότι οι καταθέσεις τους μπορεί να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Δύο οι δολοφόνοι;
Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ιατροδικαστική εξέταση γίνεται λόγος για δύο διαφορετικά μαχαίρια που χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες.

«Δρακόντεια Μέτρα» για τις προσαγωγές

Νωρίτερα οι 19 νεαροί Βρετανοί (και από τις δύο παρέες) που έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι είχαν συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή, προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κάτω από «Δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας.

Οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ οχήματα της ΕΛΑΣ συνόδευαν την κλούβα της Αστυνομικής Διεύθυνσης που μετέφερε τους συλληφθέντες μοιρασμένους σε δύο ομάδες.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας και μέσα στα δικαστήρια, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να έχουν λάβει ρητή εντολή να μην αφήσουν τις δύο ομάδες των Βρετανών να έρθουν σε καμία επαφή μεταξύ τους …

Με πληροφορίες από Prismanews και Cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook