Ανατριχίλα: Το θύμα έδεσε τους γονείς του, τους ξυλοφόρτωσε και τους βιντεοσκόπησε

ανατριχίλα-το-θύμα-έδεσε-τους-γονείς-τ-164180

paidoktonos-Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο φονικό στο Άστρος Κυνουρίας ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο αποκάλυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 75 χρονου παιδοκτόνου κάνοντας λόγο για έναν εφιάλτη χρόνων που ζούσε ο ίδιος και η υπόλοιπη οικογένεια τους εξαιτίας των βιαιοπραγιών του 39χρονου θύματος.

Ποιές ήταν αυτές οι βιαιοπραγίες; Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος, ο δράστης και η 67χρονη σύζυγός του-μητέρα του θύματος-ζούσαν ένα πραγματικό δράμα αφού το θύμα τους ξυλοκοπούσε συχνά και τους απειλούσε ζητώντας τους χρήματα.

Το Πάσχα μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους δέσει, να τους ξυλοφορτώσει και να βιντεοσκοπεί τις κτηνώδεις πράξεις του. Ζητούσε επιτακτικά χρήματα από τις συντάξεις των ηλικιωμένων γονιών του και είχε αρχίσει να τους απειλεί ότι θα τους πάρει το σπίτι που έμεναν.

Αυτό που ωστόσο φαίνεται ότι δεν άντεξε ο 75χρονος παιδοκτόνος, υποστηρίζει ο συνήγορός του ήταν το γεγονός ότι ο 39χρονος γιος του άρχισε να απειλεί ότι αν δεν ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις του θα σκότωνε και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του.

Ο ίδιος ο 75χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Ο πατέρας και η μητέρα του θύματος, που οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή Ναυπλίου, πήραν νέα προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη.

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook