Ανασύσταση του παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων

ανασύσταση-του-παραρτήματος-χανίων-τ-530610

Ξεκινάει προσπάθεια, για την ανασύσταση του παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής:

«Το  παράρτημα  Χανίων  του  Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων  με παλιά αλλά και νέα μέλη  ξεκινάει μια προσπάθεια   για την  ανασύσταση και τη  δραστηριοποίηση του,   με στόχο την προώθηση της κοινωνιολογικής σκέψης και την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων .

Ορίσαμε ως ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του παραρτήματος Χανίων την  11η Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΛΜΕ Χανίων του 1ου Γυμνασίου (Αγορά) και ώρα στις 19:30.

Πριν τις εκλογές σας καλούμε  σε συνάντηση γνωριμίας την 6η  Μαΐου 2017, ημέρα Σάββατο, στο καφέ του Δημοτικού Κήπου Χανίων   και ώρα 19:30.

Θα χαρούμε  πολύ να βρεθούμε από κοντά και  να συζητήσουμε για τη λειτουργία και  τις  δράσεις του συλλόγου,  για τα επιστημονικά και επαγγελματικά ζητήματα  του κλάδου μας.

Η απαραίτητη για τη λειτουργία του συλλόγου οικονομική συνεισφορά των μελών, η οποία μοιράζεται ανάμεσα στο κεντρικό πανελλαδικό όργανο με έδρα την Αθήνα και τα κατά τόπους παραρτήματα, έχει οριστεί στα 5 ευρώ για την εγγραφή των νέων μελών  ή την επανεγγραφή των παλαιών μελών  και 15 ευρώ για την ετήσια συνδρομή. Για  τα νέα μέλη χρειάζεται  να αποσταλούν η αίτηση και το αντίγραφο πτυχίου στα κεντρικά.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σύλλογο έχουν οι πτυχιούχοι Κοινωνιολόγοι/Κοινωνικοί Ανθρωπολόγοι και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών,  ελληνικών και ξένων παν/μίων αναγνωρισμένων από τη χώρα όπου λειτουργούν. Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε  να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Κ. , www.sek-sociology.gr/.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook