Ανασχηματισμό έκανε ο Βάμβουκας στον Δήμο Χανίων | Αλλαγές σε αντιδημάρχους και αρμοδιότητες

ανασχηματισμό-έκανε-ο-βάμβουκας-στον-458431

Αιφνιδιαστικές αλλαγές στα πρόσωπα των αντιδημάρχων, αλλά και σε αρμοδιότητες τους αποφάσισε ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, παράλληλα δε με τα νέα δεδομένα κάθε αντιδήμαρχος θα έχει και την ευθύνη μιας Δημοτικής Ενότητας του δήμου Χανίων, ενώ όλοι θα έχουν και την ευθύνη της τέλεσης πολιτικών γάμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Αναλυτικά:

  1. Βαρβάρα Περράκη: παραμένει αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, υπεύθυνη για τις βιβλιοθήκες.
  2. Μιχάλης Βλαχάκης: παραμένει αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπεύθυνος για τα θέματα αδέσποτων ζώων ενώ του ανατίθενται αρμοδιότητες στην διαχείριση προσωπικού και την Δημοτική Ενότητα Σούδας.
  3. Γεωργία Σαρικάκη: παραμένει αντιδήμαρχος Καθαριότητα, Πρασίνου, ενώ αναλαμβάνει τη Δημοτική Ενότητα Ελ.Βενιζέλου.
  4. Γιώργος Ξανθουδάκης: παραμένει αντιδήμαρχος με ίδιο χαρτοφυλάκιο για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
  5. Ελευθερία Αλιφιεράκη: παραμένει αντιδήμαρχος στο ίδιο αντικείμενο της κοινωνικής πολιτικής και της αρμοδιότητας του τουρισμού ενώ θα αναλάβει υπεύθυνη της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.
  6. Γιάννης Μαράκης: μετακινείται από την υπηρεσία δόμησης (πολεοδομία) ως αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης με παραπάνω αρμοδιότητες στο κομμάτι του αθλητισμού και του προγραμματισμού, ενώ θα έχει την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητα Κεραμιών.
  7. Γιώργος Φραγγεδάκης: αναλαμβάνει και πάλι την υπηρεσία δόμησης (πολεοδομία) ως αντιδήμαρχος με επιπλέον αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Θερίσου.
  8. Ευτύχης Κονταξάκης: στην Διοικητική Υπηρεσία όπου εντάσσονται πλέον όλα τα ληξιαρχεία του Δήμου, ενώ έχει και την Δημοτική Κοινότητα Χανίων.
  9. Σταύρος Φιωτάκης: είναι ο νέος αντιδήμαρχος που αναλαμβάνει τα θέματα Παιδείας κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, ενώ θα έχει υπ’ευθύνη του τα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook