Αναστάτωση στο ΝΟΧ παραμονή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης

αναστάτωση-στο-νοχ-παραμονή-του-πανευ-159343

tsourounakis-kalamaridis-kalogeropoulouΑναστάτωση έχει προκαλέσει στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων η τιμωρία του προπονητή των αθλητών της ομάδας στην Τεχνική Κολύμβηση Ανδρών και Γυναικών Αντώνη Τσουρουνάκη και η Κωνσταντίνας Καλογεροπούλου, Ηλία Καλαμαρίδη, παραμονές του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος.

Η τιμωρία στον κ. Καλαμαρίδη σύμφωνα με τα όσα είπε και ο ίδιος στον SUPERFM 89.6 προέκυψε όταν χρησιμοποιήθηκε η πισίνα του ΕΑΚ την ημέρα της αργία του Αγίου Πνεύματος, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Ο κ. Καλαμαρίδης είπε στον SUPERFM 89.6 πως εξαιτίας της τιμωρίας δεν έχει τη δυνατότητα να προπονήσει τις τελευταίες ημέρες τους αθλητές του καθώς έχει απαγορευθεί η είσοδος τους στις πισίνες με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την απόδοση των παιδιών, λίγες μόλις ημέρες πριν από ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΑΚ κ. Χαζηράκης σημείωσε πως η τιμωρία επεβλήθη, γιατί χρησιμοποιήθηκε η πισίνα ενώ ήταν κλειστή και χωρίς να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό, αλλά και γιατί, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προπόνησης δημιουργήθηκε και κάποιο επεισόδιο το οποίο πάντως ο κ. Καλαμαρίδης είπε πως έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις και θεωρείται λήξαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook