Ανακύκλωση ΤΩΡΑ στα Χανιά | Νέοι κάδοι χαρτιού και γυαλιού από την ΔΕΔΙΣΑ

ανακύκλωση-τωρα-στα-χανιά-νέοι-κάδοι-χ-718568
cof

Αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώθηκε η παράδοση των νέων κάδων και κωδωνών ανακύκλωσης,  στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ στο Μεσομούρι Ακρωτηρίου.

Ποιο συγκεκριμένα παρελήφθησαν 330 νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης και 50 κίτρινοι κώδωνες για την ανακύκλωση γυαλιού, που έρχονται να συμπληρώσουν τους 300 μπλε κάδους που είχε παραλάβει η Επιχείρηση στις αρχές του έτους.

cof

Συνολικά το 2018 η ΔΕΔΙΣΑ απόκτησε 2 απορριμματοφόρα ανακύκλωσης, 630 μπλε κάδους και 50 κίτρινους κώδωνες ενώ αναμένεται ένα επιπλέον όχημα για την συλλογή του γυαλιού.

Τα παραπάνω θα διατεθούν κυρίως για την αντικατάσταση και συμπλήρωσης του παλαιού δικτύου μπλε κάδων που έχει υποστεί λόγω φθορών, προβαίνει στην ανανέωση του στόλου της ΔΕΔΙΣΑ και μαζί με την επερχόμενη άφιξη του νέου οχήματος γυαλιού θα επιφέρει επέκταση του δικτύου ανακύκλωσης.

Ο ανωτέρω εξοπλισμός  είναι ευγενική χορηγία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ ΑΕ) και έρχεται να επισφραγίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουμε στα Χανιά στον τομέα της ανακύκλωσης, δεδομένου του παγώματος που υπάρχει σε παροχή εξοπλισμού σε πανελλαδικό επίπεδο, εξαιτίας της περιόδου «ισχνών αγελάδων» στα οικονομικά!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook