Ανακοινώθηκε η 12άδα της Εθνικής για το Eurobasket

ανακοινώθηκε-η-12άδα-της-εθνικής-για-το-eurob-278712

Πριν το τουρνουά «Ακρόπολις» (27-29 Αυγούστου), με το οποίο ολοκληρώνονται τα φιλικά της Εθνικής, κατέληξε ο Φώτης Κατσικάρης στη δωδεκάδα της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ, που θα γίνει 5-20 Σεπτεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά της Ξάνθης αποφάσισε να «κόψει» τελευταίους τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Δημήτρη Αγραβάνη. Ο σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού και ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν σχετικά από το τεχνικό τιμ, που όπως και οι παίκτες, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους ευχαρίστησαν για το ζήλο που έδειξαν στις προπονήσεις και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους στη δουλειά που έγινε από τις 31 Ιουλίου.

Πλέον, η δωδεκάδα με την οποία η Εθνική θα πάει αρχικά στο Ζάγκρεμπ κι εν συνεχεία με το… καλό στη Λιλ, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Κουφός.

sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook