Ανακοίνωσε τη συμφωνία για το Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης

ανακοίνωσε-τη-συμφωνία-για-το-παγκρήτ-256167

Τη συμφωνία του με την εταιρεία «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ» για την χρήση του Παγκρητίου Σταδίου την αγωνιστική περίοδο 2016-17, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Σε αυτήν ενημέρωνει ότι πρόκειται για μια πολύ «αυστηρή» σύμβαση για τον Εργοτέλη, λόγω της ασυνέπειας της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, η οποία προβλέπει πληρωμή σε μηνιαία βάση, με ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ για τους δύο πρώτους μήνες, καθώς και άμεση απαγόρευση χρήσης σε περίπτωση καθυστέρησης στην πληρωμή έστω και ενός μηνός.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνητικού με την εταιρεία «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ» για την χρήση του Παγκρητίου Σταδίου την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Η συμφωνία, η οποία είχε ουσιαστικά επιτευχθεί τον Αύγουστο, ολοκληρώθηκε και τυπικά την περασμένη εβδομάδα, μετά τη διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών.

Πρόκειται για μια πολύ «αυστηρή» σύμβαση για τον Εργοτέλη, δικαιολογημένα λόγω της ασυνέπειας της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, η οποία προβλέπει πληρωμή σε μηνιαία βάση, με ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ για τους δύο πρώτους μήνες, καθώς και άμεση απαγόρευση χρήσης σε περίπτωση καθυστέρησης στην πληρωμή έστω και ενός μηνός. Αναλάβαμε επίσης την υποχρέωση να καλύψουμε την οφειλή του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, ενώ η σύμβαση φέρει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ του Προέδρου μας, Γιώργου Βρέντζου, κάτι το οποίο δεν νομίζουμε να έχει συμβεί ποτέ άλλοτε σε παρόμοιες συμβάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια «σκληρή» αλλά δίκαια σύμβαση, η οποία επιτρέπει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη να προπονηθεί και να αγωνιστεί σε ένα στάδιο αντάξιο των στόχων και φιλοδοξιών του, με ένα κόστος ελκυστικό για τα δεδομένα του Παγκρητίου, αν και πολύ υψηλό για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά την «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ», ειδικότερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Βαρδαβά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την ευκαιρία που μας έδωσαν, έστω και με πολύ αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, να αποδείξουμε ότι ο Εργοτέλης έχει μπει σε μια νέα εποχή, όπου η επανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος και της οικονομικής φερεγγυότητας αποτελεί βασικό μας μέλημα. Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του Παγκρητίου Σταδίου, Δημήτρη Τσιράκο, για την άψογη έως τώρα συνεργασία.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ επίσης στον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, για τη θετική στάση και συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας. Ο Δήμαρχος απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως σε ό,τι αφορά τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών είναι αυστηρός αλλά δίκαιος.

Νιώθουμε την υποχρέωση να απευθύνουμε μια μεγάλη και ειλικρινή ΣΥΓΝΩΜΗ στους δημότες του Ηρακλείου για την οικονομική ασυνέπεια της ΠΑΕ Εργοτέλης τα προηγούμενα χρόνια. Ως ΓΣ Εργοτέλης, δηλαδή  ως ερασιτεχνικό σωματείο, δεν έχουμε ούτε τη νομική ευθύνη αλλά ούτε την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε τη σημαντική οφειλή της ΠΑΕ Εργοτέλης, δηλαδή της επαγγελματικής ανώνυμης εταιρείας, η οποία βέβαια καλό θα είναι να μη ξεχνάμε ότι έχει καταβάλει σε διάφορους φορείς συνολικά για τη χρήση του Παγκρητίου πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό για το οποίο δεσμευόμαστε είναι ότι από εδώ και στο εξής, όποια νομική μορφή κι αν έχουμε, Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook