Ανακοίνωσε Καζναφέρη ο Πλατανιάς

ανακοίνωσε-καζναφέρη-ο-πλατανιάς-120686

KAZNAFERIS-MALTEZOS-640x360Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το προπονητικό κέντρο στο Μάλεμε και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία).

Αμέσως μετά, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 22 Ιουνίου 1987), μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνίζεται, πλέον, με τα «ερυθρόλευκα» και τόνισε ότι στόχος του είναι να δικαιώσει τη Διοίκησηκαι τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του καθώς και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικότερα:

Αναφερόμενος τόσο στην απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, όσο και στη νέα του ομάδα, ο Κώστας Καζναφέρης είπε:
«Ο τρόπος προσέγγισης από την ομάδα ήταν ιδανικός. Οι άνθρωποι του Πλατανιά έδειξαν ότι πιστεύουν σ” εμένα. Γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι ένα πραγματικά νοικοκυρεμένο σωματείο, με σοβαρή Διοίκηση, που τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι επενδύει στις υποδομές, γεγονός που είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω, επισκεπτόμενος τόσο το προπονητικό κέντρο, όσο και τα γραφεία της Π.Α.Ε. Ξέρω, επίσης, ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, γεγονός πολύ θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Καζναφέρης σημείωσε:
«Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και, ταυτόχρονα, να δικαιώσω τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο, που πίστεψαν σ” εμένα. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, που μπορεί να πετύχει αξιόλογα πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καζναφέρης αγωνιζόταν την τρέχουσα περίοδο στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά, στην Αναγέννηση Άρτας (2004 – 2006), στον ΠΑΣ Γιάννινα (2006 – 2009), στον Πυρσό Γρεβενών (2009 – 2010, δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και στον Άρη (2010 – 2013).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook