Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου επειδή μεθυσμένος επιβάτης ήθελε να κάνει σεξ με αεροσυνοδό

αναγκαστική-προσγείωση-αεροπλάνου-ε-296879

Στα συνεχή περιστατικά με μεθυσμένους επιβάτες που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό (ιδίως από την Βρετανία και την Ιρλανδία) έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα. Αυτή τη φορά σε αεροπλάνο της εταιρίας Sun Express το οποίο εκτελούσε πτήση από το Δουβλίνο προς την Σμύρνη, όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης, επέμενε να κάνει σεξ μπροστά σε όλο τον κόσμο με μία από τις αεροσυνοδούς.

Παρά τις συστάσεις που του έγιναν, ο μεθυσμένος Ιρλανδός δεν ηρέμησε, ενώ με παρότρυνση των φίλων του, έκανε άνω κάτω το αεροπλάνο, πηδώντας πάνω από τα καθίσματα, και δημιουργώντας απίστευτη αναστάτωση στην πτήση. Οι κυβερνήτες του αεροπλάνου, βλέποντας ότι η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αποφάσισαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο στο αεροδρομίου του Βελιγραδίου, όπου και οι Σερβικές αρχές ανέλαβαν τα περαιτέρω.

Οι επιβάτες έμειναν για αρκετή ώρα στο αεροδρόμιο, μέχρι να απομακρυνθούν οι ενοχλητικοί νεαροί, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τόσο μεθυσμένοι ακόμα και πριν μπουν στην πτήση, που δεν γνώριζαν που βρίσκονταν και για που ταξίδευαν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook