Αναβρασμός στις φυλακές Κέρκυρας για το δολοφόνο της Άννυ | Photos

αναβρασμός-στις-φυλακές-κέρκυρας-για-245659

goneis-annis-708Στις φυλακές της Κέρκυρας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο φονιάς της μικρής Άννυ.

Το τέρας που σκότωσε το ίδιο το παιδί, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες εφιαλτικές ώρες που πέρασε η τετράχρονη στα χέρια του, «φαίνεται να είναι μία χαρά», όπως λένε στο protothema.gr πηγές μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται.

«Δεν τα έχει καθόλου χαμένα. Από την εμπειρία μου κρίνω ότι είναι μία χαρά», υποστηρίζει, μιλώντας στο protothema.gr, φύλακας που έχει έρθει σε επαφή με τον παιδοκτόνο αρκετές φορές μέσα στο πρώτο του 24ωρο από την μεταγωγή του στις φυλακές της Κέρκυρας.

Ο Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ κρατείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση με ηλεκτρονικά μέσα εντός κι εκτός του κελιού του. Όπως δήλωσαν στο protothema.gr κύκλοι των φυλακών Κέρκυρας, ο παιδοκτόνος μέχρι τώρα έχει βγει μόνο μία φορά από το κελί του.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ζήτησε κι έκανε χρήση του τηλεφώνου των φυλακών, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του. Η έξοδός του κράτησε μερικά μόνο λεπτά και με ισχυρή φρουρά, καθώς ανάμεσα στους κρατουμένους επικρατεί αναβρασμός για την κράτησή του. Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζονται υβριστικά κι εκτοξεύουν απειλές εναντίον του, όμως, η λειτουργία της φυλακής -μέχρι τώρα- εξελίσσεται ομαλά.

Σημειώνεται πως βάσει του κώδικα τιμής, που επικρατεί στη φυλακή, οι παιδοκτόνοι δεν συγχωρούνται κι οι αρχές φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα του δολοφόνου της μικρής Άννυ. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, κι ο παιδοκτόνος δεν έχει προαυλιστεί ούτε αναμένεται να προαυλιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο κρατούμενος την πρώτη ημέρα της κράτησής του δεν ζήτησε τίποτα από τους φύλακες. Του χορηγήθηκε η ιατρική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει και το βραδινό δείπνο του.

Την ίδια συμπεριφορά και στάση κράτησε και κατά τη δεύτερη ημέρα της κράτησής του. Ο Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ έλαβε εκ νέου τη φαρμακευτική του αγωγή κι έφαγε κανονικά το πρωινό, το μεσημεριανό και βραδινό του γεύμα, χωρίς να αξιώσει -πέρα από το τηλεφώνημα στον δικηγόρο του- απολύτως τίποτα.

Με βάση πηγές από τις φυλακές της Κέρκυρας, ο παιδοκτόνος είναι ήρεμος και δεν έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ για το μικρό αγγελούδι που βασάνισε μέχρι θανάτου. Δείχνει αμετανόητος και δεν είχε κανένα ξέσπασμα μέχρι τώρα. Μάλιστα, σε συνομιλία του με φρουρούς -παρόλο που έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του- αρνήθηκε ότι σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας. Ισχυρίστηκε, δε, ότι δεν ήταν εκείνος που σκότωσε την τετράχρονη Άννυ, αλλά ένας φίλος του.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές Κέρκυρας, ακόμη, ο 27χρονος παιδοκτόνος διαμένει στο κελί του Μανώλη Δουρή, ενώ σήμερα αναμένεται να οριστεί υπάλληλος των φυλακών που θα είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε μετακίνησή του εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Ο δολοφόνος της μικρής Άννυ, πάντως, θα παραμείνει στην απομόνωση για μερικές ακόμη ημέρες, καθώς αναζητείται τρόπος να βγαίνει από το κελί του, χωρίς να διακινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Η πιο πιθανή λύση είναι ο 27χρονος Βούλγαρος να μην προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους, αλλά μόνος του τις ώρες που οι άλλοι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook