Αναβλήθηκε με αιχμές… η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό στο Δήμο Χανίων

αναβλήθηκε-με-αιχμές-η-συνεδρίαση-γι-615075

Μετά από σχεδόν 6 ώρες συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας, η συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Χανίων αναβλήθηκε.

Μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης που ολοκληρώθηκε με εντάσεις (δείτε εδώ)μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, υπήρχε πρόσκληση για συνεδρίαση επί του προϋπολογισμού του Δήμου.

Απο πλευράς της μείζονος αντιπολίτευσης εκφράστηκε δυσαρέσκεια για το πέρας της ώρας, καθώς και σύμφωνα με απόψεις που εκφράστηκαν από όλη την αντιπολιτευτική πτέρυγα, το ζήτημα του προϋπολογισμού θεωρείται υψηλής σημασίας για να συζητηθεί μετά από 6 και πλέον ώρες συνεδρίασης.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Βλαχάκης ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος της επικείμενης συνεδρίασης είχε συζητηθεί και δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο, με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα να αφήνει αιχμές προς την παράταξη Σκουλάκη για «σκόπιμη αποχώρηση», ενώ ένταση δημιουργήθηκε και μεταξύ του κ. Φραγκάκη με το Δήμαρχο, με τον πρώτο να λέει ότι ο Δήμαρχος «βρίσκεται σε παράκρουση».

Εντέλει μετά την λήψη των παρουσιών από τον Πρόεδρο του συμβουλίου, έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία, με την συνεδρίαση να αναβάλλεται για μελλοντικό χρόνο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook