Ανήλικος έβλεπε πορνό και μετά βίαζε την αδελφή του

ανήλικος-έβλεπε-πορνό-και-μετά-βίαζε-τ-447448

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση ενός 12χρονου αγοριού, το οποίο βίασε επανειλημμένα την 9χρονη αδελφή του έχοντας δει εικόνες αιμομικτικής πορνογραφίας που βρήκε στο ίντερνετ!

Το αγόρι είναι τώρα 14 και η ιστορία βρίσκεται πια στα βρετανικά δικαστήρια.

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κοριτσάκι, που ήταν κάτω των εννέα ετών την εποχή των βιασμών, είπε στη μητέρα τους τι είχε συμβεί. Το αγόρι τότε υποστήριξε πως η αδελφή του είχε συμφωνήσει στη σεξουαλική επαφή!

Όπως γράφει η Daily Mail, το αγόρι τής είπε πως «δεν θα ήταν πια αδελφή του» αν δεν έκαναν σεξ.

«Οι πράξεις δεν ήταν μεμονωμένες και συνέβησαν μέσα στο υπνοδωμάτιο της 9χρονης σε ώρες που το αγόρι ήξερε πως κανείς δεν θα τον ενοχλήσει», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αγόρι είχε ψάξει στο ίντερνετ για να βρει αιμομικτική πορνογραφία.

«Υποθέσεις τέτοιας φύσης θα φτάνουν ολοένα και περισσότερο στα δικαστήρια λόγω της πρόσβασης που έχουν μικρά παιδιά σε άγρια πορνογραφία», τόνισε ο εισαγγελέας.

Το αγόρι δήλωσε ενοχή για έξι κατηγορίες βιασμού κοριτσιού κάτω των 13 το καλοκαίρι του 2015.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο 14χρονος σήμερα δεν επιτρέπεται να επικοινωνήσει με την αδελφή του ενώ έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά δεν επιτρέπεται να σβήνει το ιστορικό καθώς η αστυνομία θα ελέγχει τακτικά τις ηλεκτρονικές συσκευές του.

«Εάν βρεθείς με οποιονδήποτε κάτω των 16 ετών θα πρέπει να φύγεις, δεν επιτρέπεται να τον συναναστρέφεσαι», προειδοποίησε ο δικαστής τον 14χρονο, «η αστυνομία θα σε έχει υπό παρακολούθηση έως τα 19 σου».

Ο συνήγορος του αγοριού χαρακτήρισε τα περιστατικά ως «ένα είδος πειραματισμών απολύτως απρεπών». «Είναι σήμερα 14, ήταν τότε μόνο12 κι αυτό ίσως είναι σημαντικό γιατί οι έφηβοι ωριμάζουν με διαφορετικό ρυθμό κι αυτό ήταν για εκείνος ένα μάθημα, που ήρθε στο δικαστήριο και τον ανέκριναν. Το ψυχολογικό του προφίλ δείχνει πως έχει ένα επίπεδο ωριμότητας για την ηλικία του.

Μέρος αυτής της ωρίμανσης εμπίπτει σε αυτό το αδίκημα. Πάντα οι έφηβοι αναπτύσσουν έλξη για άτομα του άλλου φίλου- ή και του ίδιου. Όταν ήμουν εγώ νέος δεν υπήρχε το ίντερνετ αλλά δυστυχώς υπάρχει σήμερα. Έτσι, φαίνεται να εκτέθηκε σε υλικό ακατάλληλο για κάποιον στην ηλικία του. Υλικό που έπαιξε ρόλο στη συμπεριφορά του γιατί προσπάθησε να αναπαραστήσει αυτά που είχε δει με την αδελφή του. Είναι ένα είδος πειραματισμού, εντελώς ακατάλληλου», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook