Ανήλικοι έβαλαν… βόμβα σε σπίτι 27χρονης

ανήλικοι-έβαλαν-βόμβα-σε-σπίτι-27χρονη-319728

Απρόβλεπτη εξέλιξη θα μπορούσε να είχε πάρει η κακόγουστη φάρσα δυο ανήλικων παιδιών, που θέλησαν να τρομάξουν μια 27χρονη κοπέλα και πυροδότησαν έξω από το σπίτι της στην Ερεσό της Λέσβου έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι!

Ευτυχώς, η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε την ύπαρξη της αυτοσχέδιας βόμβας, βγήκε από το σπίτι και έσβησε το φιτίλι της πριν εκραγεί και προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς! Στη συνέχεια, κατήγγειλε την βομβιστική ενέργεια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το ασυνήθιστο περιστατικό είχε συμβεί στις 28 του περασμένου Νοεμβρίου και η έρευνα οδήγησε στα ίχνη δυο 16χρονων Ελλήνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης έκρηξης και παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Για παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 46 και 34 χρόνων από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην Πάτρα και σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Στο εσωτερικό του βρήκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα το οποίο κατέσχεσαν και έστειλαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ οι επιβάτες του οχήματος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook