Ανάβουν και πάλι τα αίματα στο Ελαφονήσι | Δικαστικός επιμελητής στην «γκρίζα ζώνη»

ανάβουν-και-πάλι-τα-αίματα-στο-ελαφονή-704659

Αναταραχή και πάλι για τα ομπρελοκαθίσματα στο Ελαφονήσι, προκάλεσε η παρουσία της δικαστικής επιμελήτριας που μετέβη στο σημείο για να διαπιστώσει την εφαρμογή της προσωρινής απόφασης του δικαστηρίου για την «γκρίζα ζώνη».

Συγκεκριμένα, η επιμελητής βρέθηκε επί τόπου για να διακρίνει αν όντως δεν έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες στα επίδικα τμήματα, όπου σύμφωνα με την προσωρινή απόφαση, δεν πρέπει να εκμεταλεύονται από κανέναν από τους δύο Δήμους (Κισάμου και Καντάνου-Σελίνου) που βρίσκονται σε διαμάχη για την γεωγραφική οριοθέτηση.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη, η δικαστική επιμελητής διέταξε το ξήλωμα μίας σειράς ομπρελοκαθισμάτων, από τμήμα που εντέλει διασταυρώθηκε ότι δεν ήταν ανάμεσα στα επίδικα και άρα δεν αφορούσε παράβαση του Δήμου Κισάμου.

Χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις. Κάποιοι άλλοι πάνε να μπερδέψουν τα δικαστήρια και τους λειτουργούς και δεν μπορούν να δεχτούν τις αποφάσεις που ισχύουν εδώ και χρόνια. Εμείς πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τη διαμάχη. Απ’ την άλλη δεν είναι δυνατόν να μην παίρνει κανείς θέση για το ζήτημα από τους αρμόδιους και μη φορείς, ενώ οι δύο όμοροι δήμοι έχουν προχωρήσει σε δικαστική διευθέτηση».

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook