«Αλωνίζουν» τα Χανιά οι παίκτες του γαλλικού ριάλιτι | Οι δοκιμασίες τους σε παραλίες, οινοποιεία, βενζινάδικα | Photos

αλωνίζουν-τα-χανιά-οι-παίκτες-του-γα-548175
φωτογραφία αρχείου από γυρίσματα γαλλικού ριάλιτι στα Χανιά | Ιούνιος 2017

Έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες μέρες οι παίκτες του γαλλικού ριάλιτι «Οι διακοπές των αγγέλων» στα Χανιά, καθώς στο πλαίσιο των γυρισμάτων που κάνουν σε όλα τα σημεία του Νομού, έχουν γίνει θέμα συζήτησης με τον αιφνιδιαστηκό τρόπο που «ξετρυπώνουν» παντού.

Μετά την περιήγησή τους στα δωμάτια μυστηρίου (Δείτε ΕΔΩ) όπου και το καταδιασκέδασαν όπως μάθαμε, οι παίκτες και το συνεργείο του ριάλιτι έχουν επισκεφθεί δεκάδες μέρη στην πόλη αλλά και στα περίχωρα, πάντα υπό άκρα μυστικότητα και αιφνιδιαστικό προγραμματισμό. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, την Τετάρτη οι παίκτες βρέθηκαν στην παραλία Φαλάσαρνα, όπου η δοκιμασία τους ήταν να πουλήσουν λουκουμάδες στους δεκάδες λουόμενους που υπήρχαν στην ακτή.Η ανταμοιβή τους ήρθε με μία βουτιά στη μαγευτική θάλασσα της Κισάμου.Οι δραστηριότητές τους δεν περιορίστηκαν όμως εκεί καθώς οι παίκτες την Τρίτη επισκέφθηκαν το οινοποιείο Ντουράκη στον Αλίκαμπο Αποκορώνου, όπου έλαβαν ενημέρωση  για την εταιρεία από τον ιδιοκτήτη κο Αντρέα Ντουράκη, περιηγήθηκαν στα κτήματα με τα σταφύλια και έκαναν διάφορες δουλειές που αφορούν την παραγωγή κρασιού αυτήν την περίοδο. Ο δαιμόνιος φακός του zarpanews.gr ήταν και πάλι εκεί.

Και αν νομίζατε ότι οι παίκτες του ριάλιτι τριγυρνούν μόνο στις παραλίες και πίνουν κρασί στα οινοποιεία, κάνετε λάθος. Το zarpanews.gr τους εντόπισε και σε βενζινάδικο του Βλητέ στα Χανιά, όπου εξυπηρετούσαν πελάτες είτε βάζοντας καύσιμα είτε καθαρίζοντας τα αυτοκίνητα.

Το Γαλλικό ριάλιτι θα προβληθεί στα τέλη Αυγούστου σε κανάλι της Γαλλίας, ενώ η διαμονή και τα γυρίσματα στην πόλη μας γίνονται υπό άκρα μυστικότητα.

Βίντεο από το πάρτι τους στο beach bar, Cabana Mare!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook