Αλλόκοτο ατύχημα στις ΗΠΑ: Σκύλος μαχαίρωσε την ιδιοκτήτριά του

αλλόκοτο-ατύχημα-στις-ηπα-σκύλος-μαχα-431820

Όταν το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Platte Valley στο Κολοράντο των ΗΠΑ άκουσε μια γυναίκα που είχε καταφθάσει αιμόφυρτη, με μια τεράστια μαχαιριά στο χέρι της, να λέει πως ο δράστης της επίθεσης ήταν… ο σκύλος της, φυσικά δεν την πίστεψε και ειδοποίησε την αστυνομία, με την υποψία ότι μπορεί να επρόκειτο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ωστόσο, όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια και οι αρχές, οι ισχυρισμοί της γυναίκας, αν και απίστευτοι, ήταν πέρα για πέρα αληθινοί.

Η Mia, το όμορφο σκυλάκι της Celinda Haynes, αποφάσισε να πηδήξει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας την περασμένη Τετάρτη και να αρπάξει στο στόμα της ένα μεγάλο μαχαίρι, πηγαίνοντάς το στη συνέχεια στην ιδιοκτήτριά της για να παίξουνε, όπως κάνουν συνήθως με τα ξύλα. Τρομαγμένη, η Haynes έτρεξε να φέρει μερικές λιχουδιές, προκειμένου να δελεάσει τη σκυλίτσα της να αφήσει το αιχμηρό αντικείμενο στο πάτωμα, ωστόσο δεν υπολόγισε καλά την αντίδραση του ζώου. Ενθουσιασμένη για το… κέρασμα, η μία πήδηξε πάνω της με το μαχαίρι στο στόμα και κατάφερε μια βαθιά μαχαιριά στο χέρι της γυναίκας μήκους άνω των 10 εκατοστών.

Ευτυχώς, το τραύμα δεν επηρέασε σημαντικά νεύρα στο χέρι της γυναίκας, η οποία αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Όσο για τα συναισθήματα της για τη… ζόρικη σκυλίτσα της, αυτά είναι ακόμα πολύ θερμά, αφού δήλωσε ότι εξακολουθεί να τη λατρεύει και ότι πρόκειται για το πιο τρυφερό πλάσμα που είχε ποτέ την ευτυχία να γνωρίσει.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook