Αλλαγή στο προγράμμα του Πλατανιά

αλλαγή-στο-προγράμμα-του-πλατανιά-171766

plataniasΑλλαγή προκύπτει στο πρόγραμμα του Πλατανιά, μετά την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα η 6η αγωνιστική όπου οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (4/10) θα ταξίδευαν για την Κομοτηνή για να παίξουν με τον Πανθρακικό, πλέον μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα.

Έτσι ο Πλατανιάς αποκομίζει δύο οφέλη από τη διακοπή. Το ένα είναι ότι έχει περισσότερες μέρες στη διάθεσή του προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα, και να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Ενώ ταυτόχρονα, η διακοπή, δείχνει να τον συμφέρει και στην αποθεραπεία παικτών,  καθώς ο Αγκιλέρα θα έχει πλέον το χρόνο ν’ αποθεραπευτεί πλήρως αλλά και παίκτες όπως ο Μιλούνοβιτς να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά είχαν ρεπό τη Δευτέρα (29/9), με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη (30/9) το απόγευμα.

Σ΄ότι αφορά τις ώρες που είχαν οριστεί τα παιχνίδια, απομένει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ για να δούμε αν τα ματς θα διατηρηθούν ως είχαν αρχικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook