Αλεξία Μπακογιάννη: Έκλεισα την τηλεόραση στα παιδιά μου δύο μέρες

αλεξία-μπακογιάννη-έκλεισα-την-τηλεό-611086

«Ξαναζείς τον φόβο, τον τρόμο, νομίζω είναι ο στόχος τους» δήλωσε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Για τον εφιάλτη που έζησε ξανά, βλέποντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα εκτός φυλακής, μίλησε η Αλεξία Μπακογιάννη. Δεν έκρυψε μάλιστα την οργή της, τόσο για την επίθεση του Σταύρου Κοντονή στην Ντόρα Μπακογιάννη όσο και για τη γενικότερη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μεγάλο πρόβλημα με αυτό που έγινε είναι ότι ξαναγίνεσαι 13 χρονών, ξαναζείς τον φόβο, τον τρόμο, νομίζω είναι και ο στόχος τους. Ξαναζείς όλο το μίσος, τον θυμό, την αγριάδα μέσα στα οποία μεγάλωσες, που κατά καιρούς προσπάθησες να τα αντιμετωπίσεις», είπε η Αλεξία Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

Η Αλεξία Μπακογιάννη επεσήμανε ακόμη ότι έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού επευφημούσαν τον Κουφοντίνα 20χρονα παιδιά.

«Το πολιτικό θέμα δεν με ενδιαφέρει. Θέλω όλο τον κόσμο μαζί μας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Όμως τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχω βρει μόνο απέναντί μου. Στη δίκη, όταν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη της γραμματείας του, σε κάθε νόμο που έβγαζαν από την ώρα που έγιναν κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή. «Αντί να κάνει δήλωση, τόσες έχει κάνει κρίνοντας τη δικαιοσύνη, να πει ότι διαφωνεί πολιτικά, το μόνο που ξέρει είναι να βρίσει τη μάνα μου; Έχουμε χάσει κάθε έννοια δικαίου σε αυτή τη χώρα», κατέληξε.

Πηγή:parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook