Αλέκος Μαρινάκης: Με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών | Ηχητικό

αλέκος-μαρινάκης-με-την-λαϊκή-συσπεί-137219

laiki sispeirosi

Στον SUPER FM μίλησε το πρωί, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων με την «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Αλέκος Μαρινάκης, καλώντας εργάτες, αγρότες, μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματοβιοτέχνες σε συμπαράταξη για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών.

«Τα μεγάλα ΜΜΕ τα ελέγχουν μεγάλο-εφοπλιστές και μεγάλο-επιχειρηματίες που εγκλωβίζουν τον κόσμο τα διλήμματα και δεν τον αφήνουν να παλέψει για τα δικά του συμφέροντα» είπε, εκτιμώντας ωστόσο ότι «παρόλο που τα διλήμματα επηρεάζουν τον κόσμο» και παρά το ότι «οι άλλοι συνδυασμοί έχουν ανθρώπους με μεγάλη οικονομική δύναμη» οι  δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα έχουν αύξηση των ποσοστών.

Ο ίδιος, κατονόμασε ως υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τα έργα υποδομής, στα οποία τα Χανιά, όπως είπε, έχουν μείνει πολλά χρόνια πίσω.

«Ο ΒΟΑΚ είναι πραγματικά λαιμητόμος», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι για πάνω από 25 χρόνια και δεν έχει γίνει ούτε ένα μέτρο στο νομό Χανίων, ενώ για τα περισσότερα χιλιόμετρα δεν υπάρχουν καν οι μελέτες.

Ιδιαίτερη αναφορά, τέλος, έκανε στα «σχέδια για το ξεπούλημα του νερού» που όμως είπε πρέπει να σταματήσουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook