Ακροατής μαχαίρωσε δημοσιογράφο την ώρα της ζωντανής εκπομπής

ακροατής-μαχαίρωσε-δημοσιογράφο-την-128762

radio-microphoneΑπίστευτο για την Ελλάδα περιστατικό από φανατισμένο οπαδό, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με θύμα γνωστό δημοσιογράφο και αθλητικογράφο, τον οποίο μαχαίρωσε ακροατής του, την ώρα που έκανε εκπομπή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γιάννη Καλογιάννη που κάνει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «OK Radio» της Λάρισας. Ο δράστης, είναι γνωστός στο θύμα και στους εργαζόμενους στον σταθμό, καθώς πρόκειται για ακροατή που ζητούσε συχνά να παρεμβαίνει στο ζωντανό πρόγραμμα,για θέματα αθλητικά και κυρίως της ΑΕΛ.

Σήμερα, ο συγκεκριμένος εισέβαλε στα γραφεία του σταθμού και στη συνέχεια στο στούντιο όπου μετά από σύντομη λογομαχία με τον δημοσιογράφο, τον μαχαίρωσε στον μηρό. Ευτυχώς, οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου μεταφέρθηκε ο Γιάννης Καλογιάννης, διαπίστωσαν ότι το τραύμα ήταν επιπόλαιο και γι’ αυτό λίγη ώρα μετά του έδωσαν εξιτήριο.

kalogiannis (1)

 

 

 

Φωτο: Ο Γιάννης Καλογιάννης, στα γραφεία του σταθμού μετά το εξιτήριο

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία ενώ η διεύθυνση του σταθμού, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αναστολή προγράμματος μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook