«Ακούστηκε σαν να έπεσε βόμβα»: Πώς έγινε το αδιανόητο δυστύχημα με την χύτρα

ακούστηκε-σαν-να-έπεσε-βόμβα-πώς-έγι-333891

«Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος μέσα στο σπίτι και μετά μια δυνατή κραυγή του συζύγου της. Ακούστηκε σαν να έπεσε βόμβα. Η κουζίνα νόμιζες ότι ήταν κατεστραμμένο τοπίο. Έφυγε με άσχημο τρόπο, δεν της άξιζε τέτοιος θάνατος», λέει στο protothema.gr συγγενής της άτυχης 57χρονης γυναίκας, που έχασε εχτές τη ζωή της όταν εξερράγη η χύτρα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, στην περιοχή του Περάματος.

Η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του 26χρονου γιου της.

Η ώρα ήταν περίπου εννέα το πρωί όταν η 57χρονη συνταξιούχος ξεκίνησε να μαγειρεύει για το μεσημεριανό γεύμα βάζοντας αρχικά τα χόρτα στη χύτρα. Στο σπίτι εκτός από την ίδια βρισκόταν και ο συνταξιούχος σύζυγος της μαζί με το ένα εκ των τριών παιδιών τους, τον 26χρονο γιο, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δωμάτιο του.

«Ξαφνικά ο άντρας της άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και γύρισε το κεφάλι του για να δει τι συμβαίνει. Η Κατερίνα είχε ήδη πέσει στο πάτωμα. Είχε χτυπηθεί στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού τόσο πολύ που το κεφάλι της φοβόσουν να το αγγίξεις. Ήταν γεμάτη αίματα. Παντού έβλεπες αίματα. Έχασε πάρα πολύ αίμα. Το έβλεπες στο κεφάλι της, στο σώμα της, στο πάτωμα της κουζίνας όπου έπεσε. Ο άντρας της που έτρεξε πρώτος κοντά της, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί στη γυναίκα του. Ποιος μπορεί να το πιστέψει άλλωστε; Εκείνη ακριβώς την ώρα που εξερράγη η χύτρα, η Κατερίνα περνούσε από το διάδρομο για να πάει στην κουζίνα. Εάν ήταν ένα βήμα πίσω ή ένα βήμα πιο μπροστά, πιθανότατα τώρα να ζούσε. Ο άντρας της την κρατούσε στα χέρια του και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί», περιγράφουν άτομα από το στενό της περιβάλλον που ανησυχούν ακόμα και για την υγεία του συζύγου της, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Τραγική φιγούρα είναι, εκτός από τις δύο κόρες της, και ο 26χρονος γιος της ο οποίος έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν μιλάει για το περιστατικό σε κανέναν.

Από την ώρα της έκρηξης συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και οι γείτονες της περιοχής έχουν κατακλύσει το σπίτι της 57χρονης για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της. Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου δυστυχώς -απλώς- διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χύτρα που προκάλεσε το δυστύχημα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εξετασθεί από εμπειρογνώμονες και να διαπιστωθεί εάν ήταν ελαττωματική ή όχι.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Πέραμα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook