Αιφνιδιαστική κάθοδος στο Ηράκλειο της Όλγας Κεφαλογιάννη | Πρώτη στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο | Photos

αιφνιδιαστική-κάθοδος-στο-ηράκλειο-τ-85242

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη η οποία κλείδωσε και ανακοινώθηκε μόλις χθες.

Η κ. Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε ήδη το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, και τη νέα αίθουσα που παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στους επισκέπτες και φιλοξενεί τα εκθέματα της Ελληνορωμαϊκής Περιόδου.

olga2Η υπουργός δήλωσε ότι το 2013 θα είναι η καλύτερη χρονιά για τον τουρισμό, τόσο από πλευράς αφίξεων, όσο και εσόδων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι τουρίστες δεν έρχονται στην Ελλάδα με μαγικό τρόπο, αλλά με μεθοδευμένη δουλειά. Επίσης, δήλωσε αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια στήριξης του σημαντικού, για την ελληνική οικονομία, πυλώνα και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη λειτουργία της έκθεσης, η οποία όπως είπε, είναι μοναδική στον κόσμο.

olga3Η Υπουργός Τουρισμού ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για τα εκθέματα και την πορεία των εργασιών, ενώ θα ακολουθήσει η επίσκεψή της στο Σίσι στα Μάλια, όπου πραγματοποιείται αρχαιολογική ανασκαφή, συνοδευόμενη μάλιστα από τον πρέσβη του Βελγίου κ. Μαρκ Βαν Ντεν Ρεκ.

olga4Το παρών στην υποδοχή της Υπουργού έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης και Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Ροκαδάκης και άλλα στελέχη της ΝΔ

olga5

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook