Αθώθηκε για φόνο που δεν διέπραξε και τώρα θα… τρώει για ένα χρόνο δωρεάν burger! | Video

αθώθηκε-για-φόνο-που-δεν-διέπραξε-και-τ-242413

fonos-athoosΈμεινε στη φυλακή για 36 ολόκληρα χρόνια ο Michael Hanline, για να έρθει η αθώωσή του για ένα φόνο που στην πραγματικότητα δεν διέπραξε ποτέ.

Κατά την έξοδό του από τη φυλακή, ο 69χρονος Michael Hanline ζήτησε να απολαύσει ένα burger, σαν αυτά που είχε δει «στις διαφημίσεις».

Ο ίδιος, αφού πέρασε 36 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ένα πράγμα είχε στο μυαλό του όταν αποφυλακίστηκε: Ένα burger και πατάτες τηγανιτές. Συγκεκριμένα ήθελε ένα μπιφτέκι με τυρί και μπέικον από πάνω, όπως αυτά που είχε δει σε διαφημίσεις, όπως είπε ο ίδιος.

Τώρα, η αλυσίδα burger όπου ο κ. Hanline επισκέφθηκε ως ελεύθερος πολίτης και δοκίμασε το πρώτο burger της ζωής του, του κάνει δώρο όλα τα γεύματα για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο κ. Hanline απελευθερώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ο δικαστής ανακοίνωσε ότι οι κατηγορίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν δεν ευσταθούσαν.

Είχε καταδικαστεί το 1978 για τη δολοφονία ενός οδηγού φορτηγού σε ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα υπεράσπισής του. Το Associated Press ανέφερε ότι όταν τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης επανεξετάστηκαν, αποκαλύφθηκε ότι το DNA στον τόπο του εγκλήματος δεν ταιριάζε με εκείνο του κ. Hanline. Προέκυψε επίσης ότι οι εισαγγελείς είχαν παρακρατήσει αποδεικτικά στοιχεία που μπορεί να ήταν χρήσιμα για την αθώωσή του στη δίκη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook