«Αθώα» δηλώνει η 55χρονη που κατηγορείται οτι χαράκωσε 5 βρέφη σε εμπορικό κέντρο

αθώα-δηλώνει-η-55χρονη-που-κατηγορείτ-716073

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η δίκη της 55χρονης γυναίκας που κατηγορείται πως χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Εις βάρος της κατηγορούμενης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Αμέσως μετά, παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου όπου η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Έτσι, ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όμως όταν ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».

Η απολογία της

Ενώπιον του δικαστηρίου η 55χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος την ενημέρωσε ότι δε θα δικαστεί σήμερα, υποστήριξε πως «την κατηγορούν άδικα».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα ενώ πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Η καταγγελία

Πάντως, η 55χρονη βαρύνεται για επίθεση μέσα στο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής στις 10 Ιουλίου. Η καταγγελία έγινε από την μητέρα μωρού και σύμφωνα με αυτή μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και τραυμάτισε το μωρό στα πόδια.

Σύμφωνα πάντα τις αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στα τρία μωρά, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου μετέβησαν το βράδυ της Τετάρτης οι οικογένειας των παιδιών, που έπεσαν κυριολεκτικά στα «νύχια» της μεσήλικης, οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Η καταγγελία των γονέων ανέφερε πως μία άγνωστη γυναίκα, περίπου 55 χρόνων, χωρίς να γίνει αντιληπτή τραυμάτισε δύο μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Μάλιστα, οι γονείς των παιδιών εξέφραζαν την ανησυχία τους εάν τους προκάλεσε τραύματα με επικίνδυνο υλικό ή κάποια βλαπτική ουσία.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/den-ekana-tipota-latreyo-ta-mora-oi-alloi-me-chtypisan-ypostirizei-i-55chroni-poy-charakone-mora/#ixzz5LiUzitk7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook