Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες της βουτιές στην Μύκονο και το κορμί της τέσσερις μήνες μετά τη γέννα | Photos

αθηνά-οικονομάκου-οι-πρώτες-της-βουτι-719952

Τις πρώτες της βουτιές στην Μύκονο τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του Μάξιμου έκανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες της βουτιές στην Μύκονο και το υπέροχο κορμί της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του Μάξιμου! [pics] | tlife.gr

 

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την οικογένειά της, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκονται εκεί. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας διαθέτει πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο κοσμοπολίτικο νησί και όπως είναι επόμενο περνάει όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στην Μύκονο. Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να λείπει από το πλάι του και έτσι μαζί με τον μικρό Μάξιμο – αλλά και με τον τετράποδο φίλο τους, τον Μαύρο – ταξιδεύουν αρκετά συχνά για το νησί των Ανέμων.

Τις τελευταίες ημέρες, η Αθηνά είναι και εκείνη σοκαρισμένη με την εθνική τραγωδία που συνέβη στο Μάτι της Αττικής και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει τους πληγέντες και να μοιραστεί όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζει με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Λίγες ημέρες πριν τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, η Αθηνά Οικονομάκου απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τις φίλες της Νικόλ Παναγιώτου και Χριστίνα Κοντοβά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις τρεις φίλες σε μία από τις εξορμήσεις τους στην παραλία, όπου δεν σταμάτησαν τις βουτιές στην θάλασσα και την ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, αυτές είναι και οι πρώτες της βουτιές, μιας και η Αθηνά έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα του νεογέννητου γιου της και σπάνια πλέον βρίσκει χρόνο για εκείνη. Αφού έκανε τα πρώτα της μπάνια σε πισίνα στις διακοπές της στο Costa Navarino, η νέα μανούλα αποφάσισε επιτέλους να βουτήξει και στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων!

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το πορτοκαλί της μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της! Η όμορφη ηθοποιός διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, παρά το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν περίπου τέσσερις μήνες. Άλλωστε, η Αθηνά προσέχει την διατροφή της και προσπαθεί να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά, ώστε να επανέλθει πλήρως. Κάτι που φυσικά έχει καταφέρει!

Φωτογραφίες: NDP

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook