Αεροσυνοδοί τα έκαναν… γυαλιά καρφιά σε καυγά εν πτήσει

αεροσυνοδοί-τα-έκαναν-γυαλιά-καρφιά-279658

Οι επιβάτες από της Royal Air Maroc από την Casablanca στην Λισαβώνα όταν άκουσαν αντικείμενα να πέφτουν και να εκσφενδονίζονται με δύναμη στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, σκέφτηκαν τα χειρότερα. Όμως δεν επρόκειτο για μια βλάβη του αεροπλάνου, αλλά για έναν ξεγυρισμένο καυγά που είχε ξεσπάσει μεταξύ δύο μελών του πληρώματος.

H διαμάχη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή ανάμεσα στις δύο αεροσυνοδούς, και κατέληξε στο να κάνουν… καλοκαιρινό το πίσω τμήμα του αεροπλάνου, εκεί που αποθηκεύονται οι τροφές αλλά και τα σερβίτσια και οι δίσκοι των επιβατών.

Η Royal Air Maroc προσπάθησε να «μπαλώσει» τα πράγματα λέγοντας ότι δεν είχαν ασφαλιστεί καλά τα τρόλεϊ σερβιρίσματος, με αποτέλεσμα οι αναταράξεις που σημειώθηκαν κατά την φάση της προσγείωσης να δημιουργήσουν όλη αυτή την ακαταστασία.

Όμως οι επιβάτες επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε έντονος καυγάς, με φωνές και ενέργειες που δεν αρμόζουν στο πλήρωμα ενός αεροπλάνου. Πολύ περισσότερο όταν τέτοια περιστατικά μπορούν να ξεφύγουν από τα πλαίσια ενός απλού καυγά και να οδηγήσουν σε καταστάσεις επικίνδυνες για την ασφάλεια της πτήσης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook