Αεροπλάνο προς Κρήτη έκανε αναγκαστική προσγείωση γιατί μύριζε… κάνναβη! | Photos

αεροπλάνο-προς-κρήτη-έκανε-αναγκαστι-400323

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σε αεροσκάφος της British Airways με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

STUART BARNES AND WIFE SUSAN AT GATWICK AIRPORT AFTER THEIR FLIGHT WAS CANCELLED AFTER CREW BEING TAKEN ILL.ON BOARD THE CANCELLED FLIGHT.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει σε αεροδρόμιο του Λονδίνου καθώς οι επιβάτες παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά στην καμπίνα η οποία ήταν μυρωδιά κάνναβης. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Gatwick το πρωί της Πέμπτης και λίγη ώρες αργότερα, οι επιβάτες παραπονέθηκαν για μια δυσάρεστη μυρωδιά που πλημμύριζε την καμπίνα.

STUART BARNES AND WIFE SUSAN AT GATWICK AIRPORT AFTER THEIR FLIGHT WAS CANCELLED AFTER CREW BEING TAKEN ILL. Daughters are called Rosie, 9, and Olivia, 10. Left to Right.

Άμεσα, ο πιλότος έθεσε σε κατάσταση συναγερμού το πλήρωμα και λίγη ώρα αργότερα, περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωσή του προσγειώθηκε ξανά στο αεροδρόμιο Gatwick, προκαλώντας ταυτόχρονα ένα χάος στις πτήσεις. «Μας είπαν ότι ο αέρας θα καθαρίσει, αλλά η μυρωδιά ενισχυόταν συνεχώς», ανέφερε ένας από τους επιβάτες στην εφημερίδα Sun, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία των επιβατών την ώρα του συμβάντος.

Η αιτία και η προέλευση της μυρωδιάς παραμένει ασαφής και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν κάπνισε κάποιος επιβάτης ή συνέβη κάτι άλλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, κανένα στοιχείο κάνναβης δεν εντοπίστηκε στο εν λόγω αεροσκάφος, ούτε κάποιος επιβάτης που να την έχει στην κατοχή του.

nintchdbpict000253674042-e1469146930184

Πριν την επιστροφή στο αεροδρόμιο, οι επιβάτες ανέφεραν ότι ενημερώθηκαν πως θα λειτουργούσε ο κλιματισμός και η ατμόσφαιρα θα καθάριζε. Αντιθέτως, σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή ενισχυόταν προκαλώντας δυσφορία σε όσους επέβαιναν και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Τελικά οι επιβάτες της British αναχώρησαν με άλλη πτήση για τον προορισμό τους.

«Ο πιλότος μας επέστρεψε στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, μετά τον εντοπισμό δυνατής μυρωδιάς στην καμπίνα», συμπλήρωσε εκπρόσωπος της εταιρείας απολογούμενη στους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν.

Φωτογραφίες: thesun.co.uk

Πηγή: newsbeast.gr

One thought on “Αεροπλάνο προς Κρήτη έκανε αναγκαστική προσγείωση γιατί μύριζε… κάνναβη! | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook