Αεροδρόμιο Χανίων: Έργα μέσα στο κατακαλόκαιρο προκαλούν «ασφυξία» σε επιβάτες και εργαζόμενους

αεροδρόμιο-χανίων-έργα-μέσα-στο-κατακ-720859

Αποδέκτης παραπόνων σχετικά με έργα που είναι σε εξέλιξη στο Αεροδρόμιο Χανίων έγινε χθες και σήμερα το zarpanews.gr.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ατμόσφαιρα είναι «αποπνικτική» καθώς η μυρωδιά της αμμωνίας έχει κατακλύσει τον χώρο γύρω από το εργοτάξιο, κοντά στο έλεγχο χειραποσκευών με αποτέλεσμα δύο πολίτες με κρίση άσθματος να μεταβούν για εξειδικευμένη φροντίδα στο ιατρείο του αεροδρομίου.

Μάλιστα, ελέγχοντας τις πληροφορίες μάθαμε πως τόσο ο εργολάβος που εκτελεί το έργο όσο και η διοίκηση του Αεροδρομίου έχει γνώση των περιστατικών που άλλωστε έχουν καταγραφεί επίσημα.

Ας ελπίσουμε πως τα έργα θα ολοκληρωθούν νυχτερινές ώρες ώστε ούτε να διαταράσσετε άλλο η κίνηση στο αεροδρόμιο μέσα στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου, ούτε να κινδυνεύει η υγεία επιβατών και εργαζομένων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Αεροδρόμιο Χανίων: Έργα μέσα στο κατακαλόκαιρο προκαλούν «ασφυξία» σε επιβάτες και εργαζόμενους

  1. Χαχαχαχα…Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας.Το αεροδρόμιο έπρεπε να ήταν έτοιμο εδώ και μήνες κι όχι να εκτελούνται τα έργα στον εσωτερικό χώρο τους μήνες αιχμής.Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.Ο χωρος στις αναχωρίσεις είναι περιορισμένος κατά 70% και ως εκ τούτου ο κόσμος για να μπορεί να σταθεί λίγο αναγκάζεται να πηγαίνει κατευθείαν στο gate του.Ας μιλήσουμε και για τον κλιματισμό…Μια είναι ανοικτός μια είναι κλειστός μια βγάζει ζεστό αέρα κλπ κλπ.Η ατμόσφαιρα ειναι απελπιστική κάποιες στιγμές.Εμεις οι εργαζόμενοι δεινοπαθούμε….μαζί με τους τουρίστες.. μόνο που αυτοί φευγουνε ενω εμείς μένουμε πίσω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook