Αδιανόητο: Το Charlie Hebdo συνδέει τον νεκρό Αϊλάν με τους βιαστές της Κολωνίας!

αδιανόητο-το-charlie-hebdo-συνδέει-τον-νεκρό-αϊλά-321115

Ο τρίχρονος Σύρος πρόσφυγας Αϊλάν Κουρντί μαζί με τον πεντάχρονο αδελφό του Γκαλίπ και την 35χρονη μητέρα τους Ριχάν ξεβράστηκαν νεκροί στα τουρκικά παράλια τον Σεπτέμβριο του 2015, στην ύστατη αγωνιώδη προσπάθεια να ξεφύγει όλη η οικογένεια από τις βόμβες της εμπόλεμης Συρίας.

Το σατυρικό περιοδικό, ξεπερνώντας κάθε όριο, που έχει δεχτεί στο παρελθόν επίθεση και από τζιχαντιστές τολμά να κάνει καρτούν τον μικρό Σύρο πρόσφυγα και με ειρωνική-σαρκαστική διάθεση να γράψει στη λεζάντα: «Και τι θα γινόταν ο μικρός Αϊλάν; Άλλος ένας μετανάστης που θα παρενοχλούσε γυναίκες στη Γερμανία».

Το δημοσίευμα έχει σηκώσει, όπως είναι φυσικό, θύελλα αντιδράσεων και έχει προκαλέσει την οργή όσων είδαν το σκίτσο.

Η γελοιογραφία, μέσω ενός νεκρού παιδιού που συγκλόνισε τον πλανήτη, ουσιαστικά εμπλέκει όλους τους πρόσφυγες στην έξαρση του φαινομένου των επιθέσεων κατά των γυναικών στη Γερμανία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Το σκίτσο απεικονίζει τον μικρό Αϊλάν, ενήλικα πλέον να κυνηγά γυναίκες…

«Και τι θα γινόταν ο μικρός Αϊλάν; Άλλος ένας μετανάστης που θα παρενοχλούσε γυναίκες στη Γερμανία»

Πολλοί χρήστες του twitter χαρακτήρισαν το σκίτσο ως ρατσιστικό και απίστευτα σοκαριστικό. Άλλωστε δεν ξεχνά κανείς ότι η εικόνα του μικρού Αϊλάν έχει γίνει εμβληματικό σύμβολο της προσφυγικής κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων ανδρών επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες την βραδιά της αλλαγής του χρόνου στην Κολωνία που στιγματίστηκε από σειρά εγκληματικών ενεργειών, πρωτοφανών στα αστυνομικά χρονικά της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook