Αδίστακτοι δολοφόνοι έδεσαν και φίμωσαν γυναίκα μπροστά στον εγγονό της!

αδίστακτοι-δολοφόνοι-έδεσαν-και-φίμω-144140

policeΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας 82χρονης στα μάτια του δισέγγονού της.

Μπροστά σε μια τραγική εικόνα βρέθηκε κατ αρχήν ο 14χρονος δισέγγονός της και στην συνεχεια οι ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στα Εξάρχεια.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι άκουσαν ένα μικρό παιδί να φωνάζει και να κλαίει γοερά. Έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα του διαμερίσματος στο ισόγειο και μέσα την γιαγιά του μικρού νεκρή και δεμένη και φιμωμένη στο σαλόνι και τα δυο παιδιά σε καθεστώς σοκ.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που μπήκαν στο σπίτι με σκοπό την ληστεία, βρήκαν μέσα την 82χρονη γυναίκα και το 4χρονο εγγονάκι της. Ο 14χρονος ήταν στο σχολείο. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, έδεσαν τα μάτια του παιδιού και στην συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν την γιαγιά του προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι ό,τι ήθελαν.

Η 82χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, πέθανε, ενώ το παιδί τρομοκρατημένο αφού έφυγαν οι δολοφόνοι της γιαγιάς του άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Η γυναίκα έμενε 30 χρόνια στην Ελλάδα.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook