Αγόρασε τηλεόραση για να… κλέψει laptop

αγόρασε-τηλεόραση-για-να-κλέψει-laptop-564321

Οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν αντιλήφθηκαν αρχικά ότι ο… «καλός πελάτης» είχε κλέψει την συσκευή – Όταν αντιλήφθηκαν ότι το laptop είχε κάνει φτερά, θυμήθηκαν ότι ο νεαρός το περιεργαζόταν

Δεν έχει προηγούμενο η μέθοδος που επέλεξε ένας νεαρός Έλληνας για να βάλει στο χέρι το ακριβό laptop που του είχε “γυαλίσει” στο μάτι. Μπήκε σε ένα κατάστημα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και… αγόρασε μία τηλεόραση, φεύγοντας όμως “βούτηξε” και τον φορητό υπολογιστή!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν αντιλήφθηκαν αρχικά ότι ο… “καλός πελάτης” είχε κλέψει την συσκευή. Όταν αντιλήφθηκαν ότι το laptop είχε κάνει φτερά, θυμήθηκαν ότι ο νεαρός το περιεργαζόταν πριν αποφασίσει να αγοράσει την κατά πολύ φθηνότερη τκλεόραση και δεν είχαν παρά να κοιτάξουν την καρτέλα πελατών, καθώς είχαν καταγράψει τα… πραγματικά στοιχεία του! Η ταυτότητα του 32χρονου επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέλαβαν να τον εντοπίσουν.

Τον βρήκαν στην διεύθυνση που είχε δηλώσει, τον συνέλαβαν και βρκαν τον υπολογιστή ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο μαγαζί, αλλά και 69 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook