«Αέρας» και στο Μονακό η Κατερίνα Στεφανίδη

αέρας-και-στο-μονακό-η-κατερίνα-στεφ-397226

Την τρίτη της νίκη στη σειρά αγώνων Diamond League πανηγύρισε στο Μονακό η Κατερίνα Στεφανίδη και παράλληλα διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τη δεύτερη αθλήτρια στη συνολική βαθμολογία του αγωνίσματος.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεπέρασε τα 4,81 μ. και πήρε εύκολη νίκη κόντρα σε δυνατές αντιπάλους. Ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,65 μ. και συνέχισε στα 4,76 μ., ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει καμία άλλη αθλήτρια. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,93 μ., προκειμένου να πετύχει κορυφαία επίδοση στον κόσμο και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, όμως δεν τα κατάφερε.

Η Στεφανίδη πλέον έφτασε τους 40 βαθμούς και έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Γιάρισλει Σίλβα (24), που σήμερα έμεινε στα 4,71 μ. Τα 4,65 μ. ξεπέρασε η τρίτη του αγώνα, Φαμπιάνα Μούρερ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά τα δοκιμαστικά άλματα εξαιτίας έντονου πόνου χαμηλά στο σκαφοειδές. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Στο Μονακό αγωνίστηκε και η Βούλα Παπαχρήστου, που όμως δεν κατάφερε να βρει βαλβίδα και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο τριπλούν με τρεις άκυρες προσπάθειες.

Στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ αγωνίστηκε η Ολυμπία Πετσούδη, όμως, δεν κατάφερε να κάνει αυτό που είχε ως στόχο και να κυνηγήσει μια επίδοση κοντά στο ατομικό της 13.15. Η αθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη στάθηκε άτυχη αφού έπαθε θλάση και δεν κατάφερε να τερματίσει. Στην ίδια διοργάνωση η Χάιδω Αλεξούλη πέτυχε 6,11 (2,9) στο μήκος και κατέλαβε την 5η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook