Ήταν έτοιμοι για σπορά | Συνελήφθησαν με χιλιάδες σπόρους χασίς

ήταν-έτοιμοι-για-σπορά-συνελήφθησαν-μ-121163

NYXΣυνελήφθησαν, χθες το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σητείας, και το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, το πρωί συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, διότι σε  έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης και ακόμη δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 2.500 και 4.650 σπόρους κάνναβης αντίστοιχα, ενώ το βράδυ συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 18 ετών, διότι σε επικείμενο έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, επιχείρησαν  ανεπιτυχώς να αποφύγουν τον έλεγχο, πετώντας στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης 29,5 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  Αγίου Νικολάου ( φωτό αρχείου) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook