Ήπιε 56 σφηνάκια και πέθανε την επόμενη μέρα | Ήθελε να σπάσει το ρεκόρ…

ήπιε-56-σφηνάκια-και-πέθανε-την-επόμενη-246171

sfinakiaΈνα γαλλικό μαγαζί στο Κλερμόν, ήταν ο χώρος στον οποίο ένας 57χρονος αποφάσισε να εξασκήσει την αντοχή του στο ποτό.

Αποφάσισε να σπάσει το ρεκόρ που υπήρχε στο μαγαζί και αριθμούσε σε αρκετά σφηνάκια. Ο Ρενό, κατάφερε τελικά να σπάσει το ρεκόρ, πίνοντας 56 (!) σφηνάκια, όμως την επόμενη μέρα πέθανε, σύμφωνα με τις αρχές.

Το θανάσιμο παιχνίδι προϋπέθετε πως ο Ρενό, έπρεπε να πιει τα πρώτα 30 σφηνάκια μέσα σε ένα λεπτό. Τα κατάφερε, έχοντας για υποστήριξη μέλη από την οικογένειά του και φίλους.

Από αυτή την ιστορία, όμως, βρήκε τον μπελά του ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Όταν ο Ρενό είχε πιεί 44 σφηνάκια, η κόρη του, άκουσε το αφεντικό να λέει στον πατέρα της: «Άλλα 12 έμειναν». Και αυτό ήταν που έβαλε τον άνδρα σε περιπέτειες, καθώς κατηγορείται πως παρότρυνε το Ρενό να φτάσει να πιει το υπολειπόμενο ποσό από σφηνάκια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Παρ’ όλα αυτά, ο δικηγόρος του, δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποτελεί βάσιμη κατηγορία, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γινόταν, αν ο Ρενό δεν είχε πιει τα 12 παραπάνω σφηνάκια.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον ιδιοκτήτη του μπαρ να δηλώνει αθώος, έχοντας παράλληλα τοποθετήσει ταμπέλα με το ρεκόρ του Ρενό, πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook