«Ήξερα ότι έχει Aids και κάναμε σεξ ελεύθερα» | Συγκλονιστική εξομολόγηση | Video

ήξερα-ότι-έχει-aids-και-κάναμε-σεξ-ελεύθε-243068

theodoropoulosΤο ότι γνώριζε πως ο άνθρωπος με τον οποίο πλάγιασε μαζί είχε Aids παραδέχτηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς» ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Τάσος Θεοδωρόπουλος ο οποίος πριν λίγο καιρό γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως είναι φορέας του HIV εδώ και 11 χρόνια.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο ότι μου μετέδωσε τον HIV γιατί εκείνη την περίοδο είχα κάνει πολλές ζαβολιές. Με τον συγκεκριμένο το γνώριζα ότι έχει τον ιό και έγινε sex ελεύθερα».

Όπως εξηγεί «ήμουν πιτσιρικάς και πήγα με την λογική του πάθους. Απλά με εξίταρε ο τύπος και είπα μέσα μου “ό,τι έχει θέλω να το έχω”. Χωρίς να έχω αντιληφθεί ακριβώς τις περαιτέρω συνέπειες. Ήταν σαν παιχνίδι».

Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω πάντως, δεν θα έκανε πάλι την ίδια επιλογή: «Δεν θα ξαναβρισκόμουν μ’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί τελικά δε με αγαπούσε και το πάθος ξεφούσκωσε γρήγορα».

«Είναι φρικτό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρίζω, (και δεν εννοώ οι gay γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι straight) ότι δεν χρησιμοποιούν προφύλαξη. Τους βλέπω στα bar το βράδυ στις 4 η ώρα να φεύγουν με το κοριτσάκι ή το αγοράκι που γνωρίσανε, χωρίς καμία προφύλαξη», είπε.

Όσον αφορά πρόσφατο περιστατικό που τον στεναχώρησε, είπε: «Είδα μερικά βλέμματα περίεργα. Πήγα προχθές σε ένα μπαρ που πηγαίνω χρόνια κι επειδή μια μέρα είχα πέσει από τις σκάλες και είχα ανοίξει το κεφάλι μου και είχε πέσει λίγο αίμα και με πήγαν στα εφημερεύοντα, γυρνάει το παιδί, το οποίο καλοπροαίρετα, δεν πιστεύω στην κακία, και μου λέει “ρε συ μαλ….α, μήπως εκείνη τη μέρα που σε μαζέψαμε, κόλλησα κάτι;”. Με πλήγωσε, σαφέστατα και απλά του είπα “μικρούλη, καληνύχτα”».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook