Ήθελε τα κέρδη… πριν την κλήρωση! 23χρονη «ξάφρισε» πρακτορείο του ΟΠΑΠ

ήθελε-τα-κέρδη-πριν-την-κλήρωση-23χρον-248675

Η κλοπή ήταν προαποφασισμένη από την 23χρονη αλλοδαπή, καθώς έξω από το κατάστημα την περίμενε ο 26χρονος ομοεθνής συνεργός της με αναμμένη τη μηχανή στο Ι.Χ.

Δεν περίμενε την κλήρωση του Τζόκερ για να βγάλει κέρδη μια νεαρή Ρουμάνα που μπήκε σε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στην Άρτα, με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει έτοιμα δελτία. Μόλις ο πράκτορας έστρεψε αλλού την προσοχή του, άρπαξε όσα χρήματα είχε στο ταμείο του!

Η κλοπή ήταν προαποφασισμένη από την 23χρονη αλλοδαπή, καθώς έξω από το κατάστημα την περίμενε ο 26χρονος ομοεθνής συνεργός της με αναμμένη τη μηχανή στο Ι.Χ. Αυτοκίνητό του και τράπηκαν μαζί σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και, μετά από αναζητήσεις, οι δυο Ρουμάνοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι αλλοδαποί, βρέθηκε στην κατοχή τους το κλεμμένο χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στον πράκτορα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή “μακρυχέρα” ήταν φυγόποινη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους για απάτη! Μαζί με τον σύντροφό της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε και στους δυο δίωξη για κλοπή και διέταξε να εκτελεστεί η καταδίκη της 23χρονης. Η έρευνα για άλλες κλοπές που τυχόν είχε διαπράξει το ζευγάρι, συνεχίζεται.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook