Έχουν άδεια οπλοφορίας και οι τρεις «γαλάζιοι» Χανιώτες βουλευτές – Αναλυτικά η λίστα

έχουν-άδεια-οπλοφορίας-και-οι-τρεις-γ-64785

oploforia1Συνολικά 60 βουλευτές, από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, κατέχουν νόμιμη άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής».

Από αυτές, οι 51 άδειες για βουλευτές έχουν εκδοθεί στην Αθήνα και οι εννέα στην Επαρχία, ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται και για τους υπόλοιπους πολίτες.

«Πρωταθλητής» στις άδειες οπλοφορίας αναδεικνύεται η ΝΔ με 19. Ωστόσο, η πραγματική πρωτιά ανήκει στη Χρυσή Αυγή, αφού οπλοφορούν νόμιμα οι 10 από τους 21 βουλευτές του κόμματος.

Ολόκληρη η λίστα

Από τη Νέα Δημοκρατία άδεια οπλοφορίας έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Ελευθέριος Αυγενάκης, ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο Μανούσος Βολουδάκης, ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Ιωάννης Καράμπελας, ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κωνσταντίνος Κοντογιώργος, ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Δημήτριος Σαμπαζιώτης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Από τη Χρυσή Αυγή, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο Γεώργιος Γερμανής, ο Αντώνιος Γρέγος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Νικόλαος Μίχος, ο Ηλίας Παναγιώταρος, και ο Χρήστος Παππάς.

Από το ΚΚΕ  η Λιάνα Κανέλλη, ο Νικόλαος Καραθανασόπουλος και ο Νικόλαος Μωραΐτης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Τέλος, από το ΣΥΡΙΖΑ άδεια έχει εκδώσει ο Ευστάθιος Παναγούλης.

Πρώτη η Κρήτη

Πρώτοι στην οπλοφορία έρχονται, όπως ίσως ήταν αναμενόμενο, οι βουλευτές εκ Κρήτης.

Στα Χανιά, έχουν άδειες και οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Μανούσος Βολουδάκης, Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ τη λίστα της Κρήτης συμπληρώνουν ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι, οι βουλευτές που κατέχουν άδεια οπλοφορίας δεν διώκονται ποινικά για αδικήματα περί όπλου σε βαθμό πλημμελήματος, όπως για παράδειγμα εάν πυροβολήσουν για εκφοβισμό, ή αν πυροβολήσουν ασκόπως σε μία γιορτή.

One thought on “Έχουν άδεια οπλοφορίας και οι τρεις «γαλάζιοι» Χανιώτες βουλευτές – Αναλυτικά η λίστα

  1. Βλέπετε πώς αποδομούνται Τσίπρας, Καμμένος, Καζάκης και λοιποί αντιμνημονίσκοι… ΜΜΕ και ολιγάρχες πίσω από τα ΜΜΕ, κατευθύνουν τον Ελληνισμό εκεί που τον θέλουν: κάτω από την μπότα τσι Μέρκελ! Αν όλα πάνε δεξιά και ευρωπροβλεπόμενα, οι ολιγάρχες ελπίζουν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι του ..Βορίδη, που θα συνεχίσει την καταστροφική πολιτική Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά, αλλά αντί για ΔΗΜΑΡ& ΠΑΣΟΚ, θα επιδιώξει να έχει την Χρυσή Αυγή υπάκουο εταίρο.. Ενώ διυλίζουν αντιμνημονιακούς [ή και αριστερούς] κώνωπες, αφήνουν ανενόχλητους μνημονιακούς [ή και συστημικούς] ελέφαντες (ουκ γαρ οίδασι τι ποιούσιν..!), σπονσοράρουν προκλητικά και τον Εθνικισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook