Έχασε 158 κιλά και αναγκάζεται να φορά γυναικεία εσώρουχα για να συγκρατεί το δέρμα του | Photos

έχασε-158-κιλά-και-αναγκάζεται-να-φορά-γυ-367402

Ο Wayne Horridge από το Λονδίνο μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών του, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δέρμα του το οποίο έχει χαλαρώσει και ζυγίζει πάνω από 6 κιλά!
4

Πλέον, για να συγκρατεί το δέρμα του, αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ένα βαμβακερό σουτιέν, αλλά και κορσέ για να συγκρατεί το στομάχι του, πράγμα που του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Ο 38χρονος που διατηρεί το δικό του blog και μιλάει για θέματα σχετικά με τη διατροφή μέσω των κοινωνικών δικτύων, ζύγιζε 241 κιλά το 2008 και πλέον είναι μόλις 82 κιλά, με αποτέλεσμα αυτή η διαφορά να τον έχει μεταμορφώσει εντελώς, έχοντας αφήσει όμως μια μεγάλη χαλάρωση στο δέρμα του. Τώρα ζητά απελπισμένα να κάνει μια επέμβαση για να διορθώσει την κατάσταση καθώς το χαλαρό δέρμα του, όπως αναφέρει, προκαλεί πόνο και ερεθισμούς στο υπόλοιπο σώμα του.
3

«Θέλω μόνο να είμαι φυσιολογικός, αλλά αισθάνομαι παχύς, όπως ήμουν παλιά. Δεν μπορώ να αγοράσω ωραία ρούχα και είναι οδυνηρό να κουβαλάω τόσο δέρμα γύρω από το σώμα μου», αναφέρει ο ίδιος. Το 2008 έχει κάνει επέμβαση με γαστρικό μανίκι για να χάσει γρηγορότερα βάρος και τώρα κάνει έκκληση για ένα νέο χειρουργείο, καθώς το να φοράει σουτιέν όπως λέει χαρακτηριστικά του δημιουργεί συναισθηματικό πρόβλημα και τονίζει: «Θέλω να βοηθήσω να σταματήσει το κύμα της παχυσαρκίας. Έχω χάσει τόσα κιλά και έχει αλλάξει τη ζωή μου, αλλά χωρίς τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση είμαι ακόμα «συναισθηματικά παχύς». Θέλω απλά να σταματήσω να φοράω σουτιέν και κορσέ και να πηγαίνω για μπάνιο χωρίς να φοράω μακριές μπλούζες. Στη συνέχεια θέλω να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να χάσουν κιλά».
2

Όπως αναφέρει η 62χρονη μητέρα του, ο Wayne θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν δεν είχε κάνει το πρώτο χειρουργείο, ενώ είχε πρόβλημα παχυσαρκίας από μικρό παιδί. Ο ίδιος αναφέρει ότι είχε εθισμό στο φαγητό μέχρι που κάποια στιγμή είχε πάρει τόσα κιλά ώστε δεν μπορούσε να περπατήσει με ευκολία.
1

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι μετά το χειρουργείο άρχισε να ασκείται, το δέρμα που έμεινε από την χαλάρωση είναι πολύ και το πρόβλημά του μεγάλο. Αυτό που ζητά τώρα, είναι το σύστημα υγείας στη Βρετανία να του επιτρέψει μια εγχείρηση που θα του λύσει και αυτό το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει φυσιολογικά τη ζωή του.

5

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook