Έχασε εντελώς ξαφνικά το ενδιαφέρον του; Αυτός είναι ένας βασικός λόγος

έχασε-εντελώς-ξαφνικά-το-ενδιαφέρον-τ-0

Βγαίνατε ραντεβού, όλα πήγαιναν τέλεια και ξαφνικά εκείνος εξαφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν είχες προλάβει να τον ερωτευτείς, αλλά η προοπτική μιας σχέσης με κάποιον που περνούσες καλά, ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική.

Σε αντίθεση λοιπόν με εμάς τις γυναίκες, που μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι μας κάνει και τι όχι, οι άντρες αντιμετωπίζουν μία δυσκολία στο συγκεκριμένο. Προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς το λόγο.

Ωστόσο, και επειδή οι έρευνες είναι για να μας διαφωτίζουν, οι ειδικοί έθεσαν την κατάσταση επί τάπητος και κατέληξαν:

Όταν λοιπόν ξεκινάς να βγαίνεις με έναν άντρα, ο οποίος φυσικά σου αρέσει και περνάς καλά μαζί του, είσαι ξέγνοιαστη και 100% ο εαυτός σου. Δε σε απασχολεί το μέλλον, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς καλά. Η αλλαγή στη συμπεριφορά σου έρχεται μετά τον πρώτο μήνα, κομβικό σημείο για τη γυναίκα, μιας και οι επιδιώξεις σου διαφοροποιούνται.

Είναι η στιγμή που αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο τη σχέση και γενικά περισσότερο μία σταθερότητα με απώτερο φυσικά σκοπό τη συντροφικότητα. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που σε κυριεύει το άγχος και το στρες και αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά σου. Και ναι μπορεί να είναι πολύ άδικο, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Όταν ο άντρας εκλάβει μία τέτοια συμπεριφορά, και δεν είναι καψούρης φυσικά μαζί σου, τότε αυτό τον ωθεί απλά στο να τελειώσει την κατάσταση αυτή. Πώς; Συνήθως με το να εξαφανιστεί.

Άβολο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook