Έτσι σκοτώθηκαν οι 11 άνθρωποι στο τροχαίο δυστύχημα – Η στιγμή του μεγάλου κακού | Photos + Video

έτσι-σκοτώθηκαν-οι-11-άνθρωποι-στο-τροχα-752836

– Συγκλονίζει η πολύνεκρη τραγωδία στην άσφαλτο με 11 ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί – Σκληρές εικόνες λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα που πάγωσε την Καβάλα –

Τα πλάνα και οι φωτογραφίες από την Καβάλα συγκλονίζουν. Δύο οχήματα έχουν τυλιχθεί στις φλόγες και συνολικά 11 άνθρωποι βρίσκουν φρικτό θάνατο αβοήθητοι. Όλοι οι νεκροί είναι μετανάστες, άγνωστων λοιπών στοιχείων. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό, πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν ζωντανοί.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 05.00 τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας – παραλίας Οφρυνίου στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα. Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δε μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημα και σώθηκε για λίγα δευτερόλεπτα.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Τα βίντεο λίγο μετά το τροχαίο στην Καβάλα

Τα αίτια της τραγωδίας 

Το αυτοκίνητο τύπου βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα μετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα. Παρά την κινητοποίηση στο σημείο της τραγωδίας, οι 11 μετανάστες στο βαν δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Η νταλίκα, που μετέφερε δέματα, πήγαινε στην Καβάλα, ενώ το ΙΧ με τους πρόσφυγες είχε κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και είχε αναπτύξει ταχύτητα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, έχοντας προσπεράσει λίγο νωρίτερα περιπολικό, οι άνδρες του οποίου έκαναν στον οδηγό σήμα για να σταματήσει.

Οι πρωινές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά το πολύνεκρο τροχαίο

«Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος. Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Οι εικόνες που τράβηξαν διερχόμενοι οδηγοί

newsit.gr 

One thought on “Έτσι σκοτώθηκαν οι 11 άνθρωποι στο τροχαίο δυστύχημα – Η στιγμή του μεγάλου κακού | Photos + Video

  1. «λόγω της υπέρτασης που είχε»,

    κατι δεν παει καλα εδω,αφου καηκε πως σκατα ξερουμε οτι ειχε …υπερταση;;;Κι αν εχεις υπερταση χανεις τον ελεγχο;;;

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook